> Toimitusehdot

Verkkokaupan toimitusehdot

Voimassa 01.08.2014 alkaen

Yleistä verkkokaupasta

Verkkokaupan tuotteita myy Oy Silikotek Ab, Y-tunnus 0678592-9. Myymme tuotteita täysi-ikäisille yksityishenkilöille ja yrityksille Suomeen ja EU-alueelle. Tuotteiden hinnat sisältävät arvonlisäveron. Pidätämme oikeuden hintojen ja postikulujen muutoksiin. Toimitukset Ahvenanmaalle toimitetaan ilman arvonlisäveroa.

Tilaaminen

Tuotteet tilataan pääsääntöisesti internetin välityksellä osoitteesta www.silikotek.fi ostoskorin kautta.

Kaikki tilaukset vahvistetaan sähköpostilla, jossa ilmoitetaan tilauksen hinta, toimituskulut sekä tilatut tuotteet. Tilausvahvistuksen saaminen edellyttää sähköpostiosoitteen ilmoittamista tilauksen yhteydessä.

Asiakas sitoutuu jokaisen tilauksen yhteydessä voimassa oleviin toimitusehtoihin.

Tilausvahvistus

Lähetämme sähköpostitse tilausvahvistuksen, josta näet:

  • viitenumeron

  • pankkitilinumeromme

  • laskun loppusumman

Sivuillamme olevan käyttäjätilin kautta voit tarkastaa tilauksen sisällän.

 Tilausten luovutus asiakkaalle.

Tilaukset luovutetaan ainoastaan tilaajalle todistamalla henkillöllisuus. Tilauksia ei luovuteta valtakirjalla. Yritysasiakkaille normaali toimitukset perille yritykseen.

Palautusosoite:

Oy Silikotek Ab
Vaunusepäntie 14
68600 Pietarsaari

Palutukset on aina sovittava etukäteen Oy Silikotek Ab:n kanssa. Palautukset on oltava täysin ehjiä ja käyttämättömiä myös myyntipakkaukset on oltava täysin ehjiä ja myyntikuntoisia. Myyntipakkauksiin ei saa liimata osoitelamppuja tai muuta materiaalia. Myyntipakkaukset pakattaan esim. pahvilaatikoon, että ne eivät vaurioidu. Emme vastaanota palautuksia yli 14 vrk kuluttua toimituksesta. Kun palautus on hyväksytty, rahat palautetaan suoraan tilillesi palautuksen vastaanoton ja käsittelyn jälkeen.

Ongelmatilanteet kuljetuksessa sekä viallisten tuotteiden osalta.

Mikäli tuote on kadonnut kuljetuksen aikana, vioittunut tai asiakkaalle on toimitettu väärä tuote, tulee asiakkaan kirjata rahtikirjaan tai pakettikorttiin vastaanotossa, että pakkausvaurioitunut ja ilmoittaa virheestä välittämästi osoitteeseen info@silikotek.fi tai postitse:

Oy Silikotek Ab
Vaunusepäntie 14
68600 Pietarsaari

Tavaran vastaanottaminen

Tarkistakaa paketti ennen sen kuittaamista. Jos paketti on vioittunut Postissa tai Matkahuollossa, on tuotteesta tehtävä välittämästi reklamaatio postiin tai Matkahuoltoon ennen paketin kuittaamista. Ilmoitus virheellisestä toimituksesta tai viallisesta tuotteesta on tehtävä 8 päivän sisällä tuotteen vastaanottamisesta.

Muuta

Pidätämme oikeuden muuttaa toimitusehtojamme. Asiakkaan on ennen tilaustaan tutustuttava kulloinkin voimassa oleviin toimitusehtoihin.

Oy Silikotek Ab käsittelee kaikki asiakastiedot täysin luottamuksellisesti.
Oy Silikotek Ab  sitoutuu olemaan luovuttamatta asiakastietoja kolmannelle osapuolelle.