> SILIKOTEK OY, Yritysesittely

SILIKOTEK OY

 Niille, jotka haluaa päästä helpommalla

 

Myymme teollisuusyrityksille tarvikkeet ja työkalut, asiakkaitamme ovat esimerkisi elintarviketeollisuus, rakennusala, autokorjaamot jne. Asiakaskuntamme on laaja, siksi tuotevalikoiman täytyy olla myös suuri. Vaikka pääasiakaskuntamme koostuu yrityksistä haluamme myös että yksityisetkin ihmiset voivat hyötyä meidän laadukkaista tuotteistamme. Harrastajatkin käyttävät mieluummin laadukkaita työkaluja!  Kivijalkamyymälämme sijaitsee Pietarsaaressa osoitteessa Vaunusepäntie 14, ja meidän nettikaupan löydät osoitteesta www.silikotek.fi

”Meillä voit ostaa myös näppärästi netissä!” 

Pyrimme siihen, että asiakasyritys pääsee helpommalla. Silloin asiakkaan aika jää oman työnsä tekemiseen, eikä turhaa aikaa mene eri paikoissa asiointiin. Melkeinpä mottomme voisi olla ”Mitä meiltä ei saa, se hankitaan!” Meiltä siis vaikkapa autokorjaamo saa kaiken tarvittavan työkaluista ja –vaatteista kahvitarvikkeisiin, kun taas elintarviketeollisuuden yritys saa meiltä kaikkea kertakäyttösuojista pesuaineisiin ja toimistotarvikkeisiin. 

”Vain yksi puhelinsoitto, ja voit taas keskittyä työntekoon! ”

Pyrimme siis helpottamaan asiakkaidemme pääasiallista toimintaa, kun he voivat jättää tavanomaisten tarvikkeiden ja työkalujen hankinnan meidän kontollemme.  Meiltä siis löydät Työkalut, sähkötyökalut, työvaatteet, ja –kengät, hanskat, teipit, spraymaalit, massat, silikonit ja muut kemikaalit, kertakäyttösuojat ja –astiat, siivoustarvikkeet, paperit, toimisto- ja kahvitarvikkeet, työsuojelu, suojaimet, hiomatarvikkeet, hitsaustarvikkeet ja kaasut jne.

Me toivotamme sinut tervetulleeksi ostoksille!


Vi betjänar även på svenska!
HENKILÖKUNTA


Tj, MYYNTI                                      Paavo Hietala, 0400 561 239, paavo.hietala@silikotek.fi

MARKKINOINTI                             Petra Hietala, 010 321 9790, petra.hietala@silikotek.fi

LASKUTUS                                    Angela Hietala, 0400 747 124, angela.hietala@silikotek.fi