Valitse sivu

Syyspäivän tasaus lähenee (sunnuntaina 23.9.2018) ja täällä Pohjoisella pallonpuoliskolla valon määrä vähenee. Aurinko pysyttelee sen verran matalammalla, että päivälläkään valon määrä ei ole yhtä huima kuin keväällä ja kesällä. Se aiheuttaa joskus vähän silmien siristelyä varsinkin jos ulkona pilvisellä säällä tai vähän huonommin valaistussa tilassa yrittää tehdä jonkunlaista käsityötä varsinkin mustiin tai hyvin tummiin kohteisiin.
Itse olen huomannut, että otsalamput ovat mainio apu tällaisissa tilanteissa. Syksyn tullen pistänkin usein otsalampun suosiolla päähän. Tietysti otsalamppu on aivan ehdoton pimeällä aikaisin aamulla sekä iltaisin. On niin kätevää kun jää kädet vapaiksi, mutta silti näkee hyvin tehdä ulkonakin töitä. Iltaisilla metsälenkeillä aivan ehdoton!
Minulta löytyy vanhempi Led Lenserin otsalamppu ja voin lämpimästi suositella. Nyt ajattelin hankkia autoon tuon Kstoolsin mainion LedMax Cree Power otsalampun, joka nyt on tarjouksessa vain 18,50 €. Se on todella hyvä hinta noin laadukkaasta otsalampusta! Hyvä muutenkin olla lamppu autossa aina mukana!

Katso kaikki otsalamppumme täältä: https://silikotek.fi/index.php/tuoteryhma/valaisimet/otsavalaisimet/

Tässä pari esimerkkiä tarjouksessa olevista otsalampuista:

Korona pikatestit nyt Silikotekilta!

Korona pikatestit nyt Silikotekilta!

Koronan pikatestit nyt saatavilla! Antigeenitesti helpottaa koronan torjuntaa mm. työpaikoilla ja tapahtumissa. Antigeenitestit ovat olleet jo pitkään esim. Lapissa käytössä niiden nopeuden, helppouden, edullisuuden sekä suhteellisen luotettavuuden vuoksi...

lue lisää

Lähetä viesti!

13 + 8 =

Ota meihin yhteyttä!

Vi betjänar även på svenska!

Vaunusepäntie 14
68600 Pietarsaari

info@silikotek.fi
☎ 010 321 9790

Myymälämme on avoinna
Ma-Pe 8.00-16.30

x Logo: Shield Security
Sivusto on suojattu ohjelmalla
Shield Security