ASIASKASPALVELU Ma-pe 8.00-16.30 ☎ 010 321 9790 info@silikotek.fi

Ilmainen toimitus yli 150 €:n tilauksiin! Poislukien rahtituotteet.

TILAUS- JA SOPIMUSEHDOT

OMA TILI

Tulevan talven myötä edessä on taas liukkaat kelit! Nastakengät ovat oiva apu ja aivan ehdottomat kun on pakko päästä liikkumaan vaikka piha tai tie muistuttaisi lähinnä luistinrataa. Useimmissa nastakengissä on vain se huono puoli, että niillä ei voi kävellä sisätiloissa. On hankalaa vaihdella kenkiä työpäivän aikana, jos täytyy vähän väliä poiketa sisällä ja ulkona.
Sievin Jalkine on kehittänyt tähän ratkaisun, Sievi Spike kengän, jossa nastat saa piiloon vipua kääntämällä. Voit siis huoletta käyttää samoja kenkiä niin jäällä kuin muilla alustoilla ilman, että tarvitsee pelätä liukastumista tai lattiapintojen naarmuttamista.

Nyt Sievi on vieläpää kehitellyt Spike-kenkiä eteenpäin ja tuonut markkinoille aivan uudenlaiset Spike GT Rollerit sekä varvassuojattomat Spike Softit. Nämä uudet mallit ovat edeltäjiään huomattavasti kevyempiä, joustavampia ja helppokäyttöisempiä. Myös Spike 3 S3 on uudistettu. Sievin mukaan “kestävät materiaalit, lämmin vuori, tyylikäs ulkonäkö sekä erinomaisen pidon takaava nastamekanismi tekevät Sievi Spikesta ylivoimaisen jalkineen pohjoisen olosuhteisiin”. Se on aika paljon luvattu, mutta tähän asti Sievin Jalkineet ovat lunastaneet aika hyvin lupauksensa.

Jos vertailee näitä malleja, kevyin on tietenkin Soft-malli, sillä siinä ei ole varvassuojaa. Ne ovat silti antistaattiset ja kestävät öljyä sekä monia muita kemikaaleja. FlexStep® -pohja kestää lämpöä 120°C asti ja ESD-pohjarakenne purkaa kehoon kerääntyneen staattisen sähkön turvallisesti ja hallitusti.
Turvakenkämalleissa GT Rollerissa ja Spike 3 S3 ovat myös yllämainitut pohjan ratkaisut lisättynä teräksisellä varvassuojalla ja naulaanastumissuojalla.

Nauhallisissa Softissa ja 3 S3:ssa on pukemista helpottava vetoketju kun taas GT Rollerin BOA®-kiristysmekanismi nopeuttaa pukemista ja riisumista. Täytyy vielä mainita tuon 3 S3:n kengännauhoista, sillä ne ovat samalla heijastimet! Kätevä ominaisuus juuri talvikengissä. Nauhojen pidikkeissä on kätevät pienet rullat, joiden ansiosta nauha liukuu helpommin ja todennäköisesti heijastava materiaali kestää juuri näiden pienten rullien ansiosta kauemmin käytössä. Tässä mallissa on myös Memory foam -nilkkasuoja, joka tukee nilkkaa ja ehkäisee näin nilkkavammoja.

Niin joo, meinasi unohtua mainita, että GT Rollerissa on luonnollisesti Gore-Tex®-vuori, joka pitää jalat kuivina ja lämpiminä! Useinhan liukkainta on juuri silloin kun lämpötila yhtäkkiä nousee pakkasesta plussan puolelle ja lumesta sulaa lätäköitä jään päälle. Lumihangesta saattaa tietenkin tarttua mukaan lunta, joka käytössä sitten sulaa. 3 S3-mallin PU-nahka päällysmateriaali taas hylkii tehokkaasti vettä ja likaa ja on näin helppo pitää puhtaana ja kuivana.

Niinhän sitä sanotaan, että ei ole huonoja kelejä, vain huonoja varusteita 😀 Pohjoisessa Sievissä kehitetyt talvikengät ovat varmasti vahva vaihtoehto käytännölliseksi, turvalliseksi ja lämpimäksi kengiksi!

Lähetä viesti!

6 + 9 =

Ota meihin yhteyttä!

Vi betjänar även på svenska!

Vaunusepäntie 14
68600 Pietarsaari

info@silikotek.fi
☎ 010 321 9790

Myymälämme on avoinna
Ma-Pe 8.00-16.30

x  Powerful Protection for WordPress, from Shield Security
Sivusto on suojattu ohjelmalla
Shield Security