Valitse sivu

Suojaa jalkasi märältä ja kuralta kevyillä ja mukavilla Sievin Lightboot saappailla

Syyssateet ovat jälleen täällä! Työt on silti tehtävä ja mukavaa olisi muutenkin viettää aikaa myös ulkona, joten jalkojen suojaus on tärkeää. Sievin kevyet ja mukavat polyuretaanisaappaat ovat olleet jo vuosia suosikkeja ja hyvästä syystä.
Ne nimittäin tuntuvat todella mukavalta jalassa ja koska ne ovat kevyet sekä hengittävät, niillä jaksaa seistä ja kävellä pidempäänkin.

Lightboot-sarjassa on sekä turvasaappaita että ns. normaaleja kevytsaappaita. Turvasaappaissa on valittavana kaksi turvaluokkaa S4 ja S5. Nämä eroavat toisistaa siten, että S5 suojaluokkavaatimuksissa on järeämmin kuvioitu ulkopohja ja naulaanastumissuoja P (1100 N). Käytännössä kun vertaan näiden kahden saappaan pohjia, näyttää omaan silmään kuviointi samalta, mutta naulaanastumissuojasta johtuen S5 saappaan pohja on jämäkämpi. Tämä ominaisuus on kuitenkin monessa paikassa hyvä olla ja useassa työssä jopa vaadittu.
Yhteisiä ominaisuuksia näille mm. varvassuoja, antistaattinen ja öljynkestävä pitävä ESD-pohja. Niissä on iskunvaimennusluokka E (min. 20 J).

Värejä turvasaappaista löytyy S4-malleista oliivinvihreä ja valkoinen sekä S5-malleista oliivinvihreä sekä musta, jossa on kiristettävät nyörit varressa.
Kevytsaappaista löytyy musta, oliivi ja punainen. Kylmempiin keleihin löytyy kevytsaappaista vielä lisäksi musta Light Boot Warm. Erinomainen valinta myöhäiselle syksylle, alkutalveen sekä loskakeleihin.
Myös kevytsaappaissa on monia turvallisuutta edistäviä ominaisuuksia kuten antistaattinen ESD-pohja, joka myös kestää öljyä ja useita muita kemikaaleja.

Itselläni on käytössä punaiset kevytsaappaat ja ne ovat pelastaneet kolmen vuoden ajan monesta pulasta. On niin paljon mukavampi olla kun jalat ovat kuivina! Voin lämpimästi suositella.

Uusimmat tarjoukset verkkokaupasta!

Sievin Jalkineelta useita makeita uutuuksia

Sievin Jalkineelta useita makeita uutuuksia

Sievin jalkine on esitellyt jälleen makeita uutuuskenkiä ja useita vanhempia malleja on päivitetty entistä paremmiksi mm. uuden toimivamman pohjaratkaisun ansiosta. Kaikki Sievin jalkineet tehdään edelleenkin Suomessa ja ne ovat kansainvälisesti tunnettuja...

Hyvää Uutta Vuotta ja Vuosikymmentä!

Hyvää Uutta Vuotta ja Vuosikymmentä!

Vuosi on taas vierähtänyt ja Silikotekilla se on ollut tuttuun tapaan toimintaa täynnä. Suurin projekti on ollut myymälän muuttaminen uusiin avarampiin sekä toimivampiin tiloihin. Se on vienyt toki paljon voimavaroja, mutta näin jälkikäteen katsottuna, pystyimme koko...

Lähetä viesti!

10 + 6 =

Ota meihin yhteyttä!

Vi betjänar även på svenska!

Permonkaarre 117
68600 Pietarsaari

info@silikotek.fi
☎ 010 321 9790

Myymälämme on avoinna
Ma-Pe 8.00-16.30

x Logo: Shield
Sivusto on suojattu ohjelmalla
Shield