Valitse sivu

Tue yrittäjää tai ilahduta ystävää Silikotekin lahjakortilla

Koronakriisi on nostanut huolta erityisesti pienten yritysten selviämisestä. Onkin suositeltu että käytämme paljon juuri paikallisten yritysten ja yrittäjien palveluita. Mutta auttaa voi myös lahjoittamalla.
Nyt voit ostaa Silikotekin lahjakortin helposti suoraan verkosta. Se on kätevä tapa ilahduttaa ystävää merkkipäivänä tai vaikka tukea yrittäjää antamalla hänelle lahjakortti, jolla hän voi itse valita tarpeellisia työkaluja, suojaimia tai vaikkapa pakkaustarvikkeita.

Lahjakortti käy maksuvälineenä sekä verkkokaupassamme että myymälässämme. Lahjakortti on voimassa vuoden ostopäivästä.

Pääset lahjakortin tuotesivulle tästä » Lahjakortti «  Voit myös ostaa lahjakortin suoraan tämän tekstin alapuolelta.

Ohjeita lahjakortin ostajalle:

Valitse haluamasi lahjakortin summa pudotusvalikosta. Voit ostaa useampia lahjakortteja samalla kerralla joko yhdelle tai useammalle vastaanottajalle. Valittuasi summan, tulee esille kentät, joihin syötetään vastaanottaja, lähettäjän nimi sekä viesti.
Lahjakortti lähetetään välittömästi onnistuneen maksun jälkeen “Vastaanottaja”-kohdassa ilmoitettuun sähköpostiin (tai useampaan). Jos haluat tulostaa lahjakortin tai lähettää sen vasta tiettynä päivänä, kirjoita “Vastaanottaja”-kenttään oma sähköpostiosoitteesi. Näin saat lahjakortin itsellesi ja voit tulostaa sen tai lähettää oikeana päivänä saajalle.

Ohjeita lahjakortin saajalle:

Jos sait lahjakortin sähköpostitse, voit painaa sähköpostin nappulaa “Lunasta”, jolloin sinut ohjataan kauppaan ja lahjakortti rekisteröityy valmiiksi kassalle. Mikäli et tällä kerralla haluakaan käyttää lahjakorttia, ei hätää, se jää kyllä voimaan kunnes haluat käyttää sen.
Voit myös kopioida tai kirjoittaa lahjakortin koodin sähköpostista tai tulosteesta ostoskorin “Kupongin koodi” kohtaan. Koodin voi myös lisätä kassalla joko kohdasta “Onko sinulla kuponki?” tai “Onko sinulla lahjakortti”. Kun lahjakortti on rekisteröitynyt, se näkyy tilauksen summan yläpuolella. Samassa näet lahjakortin jäljelläolevan summan.

 

Lahjakortti

Poista

Uusimmat tarjoukset verkkokaupasta!

Alipaineistajan avulla parempaa ilmaa työmaalla!

Alipaineistajan avulla parempaa ilmaa työmaalla!

Paljon kysytyt H&H alipaineistajat nyt kätevästi verkkokaupastamme! Nämä alipaineistajat ovat tehty Suomessa ja niille on myönnetty avainlippumerkki.  Alipaineistajat ovat suunnattuja ammattirakentajille ja vaativiin olosuhteisiin, kuten haitta-aineita sisältävien...

Granbergilta uusi elintarvikehyväksytty kestokäsine

Granbergilta uusi elintarvikehyväksytty kestokäsine

Uudet elintarvikehyväksytyt kestokäsineet ovat ympäristöystävällinen vaihtoehto kertakäyttökäsineille. Ne ovat valmistettu vesipohjaisesta polyuretaanivaahtopinnoitteesta ja ovat konepestävissä 60°C:ssa. Käsineet ovat pehmeät ja hyvin istuvat. Niissä on erinomainen...

Lähetä viesti!

10 + 8 =

Ota meihin yhteyttä!

Vi betjänar även på svenska!

Permonkaarre 117
68600 Pietarsaari

info@silikotek.fi
☎ 010 321 9790

Myymälämme on avoinna
Ma-Pe 8.00-16.30

x Logo: Shield Security
Sivusto on suojattu ohjelmalla
Shield Security