Valitse sivu

Tue yrittäjää tai ilahduta ystävää Silikotekin lahjakortilla

Koronakriisi on nostanut huolta erityisesti pienten yritysten selviämisestä. Onkin suositeltu että käytämme paljon juuri paikallisten yritysten ja yrittäjien palveluita. Mutta auttaa voi myös lahjoittamalla.
Nyt voit ostaa Silikotekin lahjakortin helposti suoraan verkosta. Se on kätevä tapa ilahduttaa ystävää merkkipäivänä tai vaikka tukea yrittäjää antamalla hänelle lahjakortti, jolla hän voi itse valita tarpeellisia työkaluja, suojaimia tai vaikkapa pakkaustarvikkeita.

Lahjakortti käy maksuvälineenä sekä verkkokaupassamme että myymälässämme. Lahjakortti on voimassa vuoden ostopäivästä.

Pääset lahjakortin tuotesivulle tästä » Lahjakortti «  Voit myös ostaa lahjakortin suoraan tämän tekstin alapuolelta.

Ohjeita lahjakortin ostajalle:

Valitse haluamasi lahjakortin summa pudotusvalikosta. Voit ostaa useampia lahjakortteja samalla kerralla joko yhdelle tai useammalle vastaanottajalle. Valittuasi summan, tulee esille kentät, joihin syötetään vastaanottaja, lähettäjän nimi sekä viesti.
Lahjakortti lähetetään välittömästi onnistuneen maksun jälkeen “Vastaanottaja”-kohdassa ilmoitettuun sähköpostiin (tai useampaan). Jos haluat tulostaa lahjakortin tai lähettää sen vasta tiettynä päivänä, kirjoita “Vastaanottaja”-kenttään oma sähköpostiosoitteesi. Näin saat lahjakortin itsellesi ja voit tulostaa sen tai lähettää oikeana päivänä saajalle.

Ohjeita lahjakortin saajalle:

Jos sait lahjakortin sähköpostitse, voit painaa sähköpostin nappulaa “Lunasta”, jolloin sinut ohjataan kauppaan ja lahjakortti rekisteröityy valmiiksi kassalle. Mikäli et tällä kerralla haluakaan käyttää lahjakorttia, ei hätää, se jää kyllä voimaan kunnes haluat käyttää sen.
Voit myös kopioida tai kirjoittaa lahjakortin koodin sähköpostista tai tulosteesta ostoskorin “Kupongin koodi” kohtaan. Koodin voi myös lisätä kassalla joko kohdasta “Onko sinulla kuponki?” tai “Onko sinulla lahjakortti”. Kun lahjakortti on rekisteröitynyt, se näkyy tilauksen summan yläpuolella. Samassa näet lahjakortin jäljelläolevan summan.

 

Lahjakortti

Poista

Uusimmat tarjoukset verkkokaupasta!

Nouda ostoksesi Pietarsaaren myymälästämme

Nouda ostoksesi Pietarsaaren myymälästämme

Mikäli liikut Pietarsaaren seudulla, voit noutaa verkkokauppaostoksesi ilman toimituskuluja myymälästämme osoitteessa Permonkaarre 117.  Tee tilauksesi normaalisti verkkokaupassamme ja valitse toimitustavaksi "Nouto myymälästä". Saat ilmoituksen kun tilauksenne on...

Lataa uusin Kstools kampanjalehti!

Lataa uusin Kstools kampanjalehti!

Myös Kstoolsin uusin kampanjalehti löytyy nyt ladattavana verkkosivuiltamme. Kaikki kuvaston tarjoukset ovat voimassa myös meillä. Aivan kaikkia tuotteita ei vielä löydy verkkokaupastamme, lisäämme niitä sitä mukaan kun ehdimme. Sinun ei kuitenkaan tarvitse odottaa...

Uusi BGS kampanjalehti on ilmestynyt!

Uusi BGS kampanjalehti on ilmestynyt!

Uusi BGS-kampanjakausi on alkanut! Voit ladata kampanjalehden täältä: https://silikotek.fi/Silikotek-BGS-kampanjalehti-01-20.pdf Huom! Kaikki hinnat ovat kuvastossa ilman arvonlisäveroa! Verkkokaupassamme kuitenkin ilmoitamme hinnat arvonlisäverollisina, hintaerot...

Lähetä viesti!

6 + 3 =

Ota meihin yhteyttä!

Vi betjänar även på svenska!

Permonkaarre 117
68600 Pietarsaari

info@silikotek.fi
☎ 010 321 9790

Myymälämme on avoinna
Ma-Pe 8.00-16.30

x Logo: Shield
Sivusto on suojattu ohjelmalla
Shield