Valitse sivu

Suunsuojia ja hengityssuojaimia on nyt saatavilla!

Suomessa on annettu monelle alueelle vahva maskisuositus, jonka vuoksi suunsuojien ja hengityssuojainten kysyntä on nyt kovaa. Onneksi tällä hetkellä tilanne on kuitenkin kevättä huomattavasti parempi ja tarjontaa riittää.  Tämä heijastuu myös hintatasoon.

Varastosta löytyy nyt hyvin hengityssuojaimia, sekä kertakäyttöisiä että jatkuvaan käyttöön niin puoli- ja kokonaamareita, moottoroituja hengityssuojaimia, yms.
Suunsuojien osalta tilanne elää enemmän, mutta niitäkin saapuu varastoon jatkuvasti ja viikolla 42/2020 saapuu suurempi erä.

 Suunsuojista tällä viikolla voimme nostaa esille korkealaatuinen kirurginen Type 2R, eli roiskesuojattu suu-nenäsuoja, jota myydään 50 kpl:n laatikoissa. Katso myös muut hengistyssuojaimet täältä: Hengityssuojaimet

Kertakäyttöinen kirurginen suu-nenäsuoja tyyppi 2R

Kirurginen suu-nenäsuojus korvalenkeillä, type IIR eli roiskesuojattu, sininen. Sairaalakäyttöön tarkoitettu ja testattu VTT:llä.
Paketissa 50 kpl maskeja. CE – merkintä.

24,00 

Moldex AIR Hengityksensuojain venttiilillä 3205, FFP3 NR D-V 10 kpl pakkaus

Moldex 3205:ssä on mukava nenäpidike ja vekattu suodatintekniikka, joka tarjoaa 260 % suuremman suodatusalan. Naamarin hengitysvastus on äärimmäisen pieni ja suodatuskyky erittäin hyvä, joten käyttöaika on pitkä. Ventex-venttiilin normaalia suurempi aukko vähentää lämpöä ja kosteutta sekä estää suojalasien huurtumisen. Naamarissa on säädettävä, lukitsimella varustettu nauha, jonka ansiosta suojaimen pukeminen ja pois ottaminen sujuu nopeasti, helposti ja varmasti. Yksittäispakattu, koko M/L.

139,90 

Uvex Silv-Air Hengityksensuojain venttiilillä 2310 FFP3 NR D-V 15 kpl pakkaus

Suodattava FFP3-puolinaamari uloshengitysventtiilillä ja nenäpuristimella, joka mahdollistaa hyvän istuvuuden. Ei sisällä PVC:ta, lateksia eikä silikonia.

  • Suojaa kiinteiltä ja nestemäisiltä hiukkasilta pitoisuuden ollessa maks. 50 x haitalliseksi tunnettu pitoisuus.
  • 15 kappaleen laatikossa.

EN149FFP3NR

149,90 

Sundström SR 900 M Basic Pack Puolinaamari

Ale!

Pakkaus sisältää puolinaamarin SR 900 M, hiukkassuodattimen SR 510 P3 R, 5 kpl esisuodattimia SR 221, esisuodattimenpidikkeen, puhdistusliinan ja käyttöohjeet.
Pakattu laatikkoon, joka estää pölyn kertymisen.

69,95  49,95 

Uusimmat tarjoukset verkkokaupasta!

Nouda ostoksesi Pietarsaaren myymälästämme

Nouda ostoksesi Pietarsaaren myymälästämme

Mikäli liikut Pietarsaaren seudulla, voit noutaa verkkokauppaostoksesi ilman toimituskuluja myymälästämme osoitteessa Permonkaarre 117.  Tee tilauksesi normaalisti verkkokaupassamme ja valitse toimitustavaksi "Nouto myymälästä". Saat ilmoituksen kun tilauksenne on...

Lataa uusin Kstools kampanjalehti!

Lataa uusin Kstools kampanjalehti!

Myös Kstoolsin uusin kampanjalehti löytyy nyt ladattavana verkkosivuiltamme. Kaikki kuvaston tarjoukset ovat voimassa myös meillä. Aivan kaikkia tuotteita ei vielä löydy verkkokaupastamme, lisäämme niitä sitä mukaan kun ehdimme. Sinun ei kuitenkaan tarvitse odottaa...

Uusi BGS kampanjalehti on ilmestynyt!

Uusi BGS kampanjalehti on ilmestynyt!

Uusi BGS-kampanjakausi on alkanut! Voit ladata kampanjalehden täältä: https://silikotek.fi/Silikotek-BGS-kampanjalehti-01-20.pdf Huom! Kaikki hinnat ovat kuvastossa ilman arvonlisäveroa! Verkkokaupassamme kuitenkin ilmoitamme hinnat arvonlisäverollisina, hintaerot...

Lähetä viesti!

8 + 15 =

Ota meihin yhteyttä!

Vi betjänar även på svenska!

Permonkaarre 117
68600 Pietarsaari

info@silikotek.fi
☎ 010 321 9790

Myymälämme on avoinna
Ma-Pe 8.00-16.30

x Logo: Shield
Sivusto on suojattu ohjelmalla
Shield