Valitse sivu

Alipaineistajan avulla parempaa ilmaa työmaalla!

Paljon kysytyt H&H alipaineistajat nyt kätevästi verkkokaupastamme! Nämä alipaineistajat ovat tehty Suomessa ja niille on myönnetty avainlippumerkki.  Alipaineistajat ovat suunnattuja ammattirakentajille ja vaativiin olosuhteisiin, kuten haitta-aineita sisältävien kohteiden purkuun. Alipaineistaja toimii myös ilmanpuhdistimena rakennustyömailla.

Valikoimistamme löytyy alipaineistajia monenlaisille rakennuksille ja asbestityöhön.

 

Yksi laite – neljä käyttökohdetta!

Alipaineistaja

Alipaineistaja estää hienojakoisen rakennuspölyn leviämisen muihin tiloihin. Osastoi remontoitava alue työmaatolppia käyttäen muoviseinillä ja vetoketjuovilla. Monitoimi-ilmanpuhdistin ja alipaineistaja voidaan sijoittaa joko osastoidun alueen sisäpuolelle tai ulkopuolelle.

Ilmanpuhdistin

Kun tila on iso, osastointia ja ulospuhallusta ei yleensä voi tai kannata tehdä. Silloin laite kannattaa sijoittaa mahdollisimman lähelle rakennuspölyn syntykohtaa.

Puhallin

Usein tarvitaan tehostettua ilmanvaihtoa maalin tai tasoitteen kuivumisen nopeuttamiseksi, tai rakennuskemikaalien liuotinhöyryjen poistoon työtilasta.

Hajunpoistaja

Alipaineistajan lisävarusteena toimitettavan G4 luokan aktiivihiilisuodattimen avulla, pahanhajuinen ilma voidaan puhdistaa raikkaammaksi.

Poimintoja valikoimastamme!

Löydät lisää » Rakentaminen-tuoteryhmästä «

Manuaalinen alipaineistaja H&H690

H&H690 manuaalinen alipaineistaja on pienin ja kevein huoneistosaneerauksiin tarkoitettu laitteemme pölyntorjuntaan kohteissa < 35 m² (90 m³), ilma vaihtuu silloin noin 6 x / h. H&H 690 alipaineistaja on keveytensä ja pienen kokonsa takia soveltuvin pienehköihin, ahtaisiin kerrostalokohteisiin, joissa alipaineistetaan yksi tila kerrallaan.

Toimitetaan rahtina.

1091,20 

Manuaalinen monitoimi-ilmanpuhdistin H&H800S

H&H800s on näytöllä varustettu 800, johon on integroitu digitaalinen tarkkuusalipainemittari, energiankulutus-ja käyttötuntimittari.

Toimitetaan rahtina.

1481,80 

6187,60 

IoT Automaattinen alipaineistaja H&H5000s1

H&H5000s1 IoT automaattinen alipaineistaja. Alipaineistukseen ja pölyntorjuntaan huoneistosaneerauksissa < 300 m² (750 m³) , ilma vaihtuu silloin noin 6 x / h.

Uusi H&H 5000S1 IoT on alipaineistaja, joka poistaa ja/tai tekee turhaksi monta työvaihetta ja laitetta saneeraustyömaalla.

  • Energian kulutus minimoituu
  • Koneen aiheuttama melu minimoituu
  • Alipaine ei karkaa liian suureksi eikä irroita pinnoista haitallisia partikkeleita – moottori käy koko ajan automaattisesti miniminopeudella, vaan sen verran, että haluttu alipaine saavutetaan
  • Helpottaa työnjohdon työtä raportoinnilla – selkeä ajantasainen tulosraportointi
  • Automaattiset ilmoitukset häiriö- ja vikatilanteista

Uusimmat tarjoukset verkkokaupasta!

Uusimmat blogiartikkelit

Granbergilta uusi elintarvikehyväksytty kestokäsine

Granbergilta uusi elintarvikehyväksytty kestokäsine

Uudet elintarvikehyväksytyt kestokäsineet ovat ympäristöystävällinen vaihtoehto kertakäyttökäsineille. Ne ovat valmistettu vesipohjaisesta polyuretaanivaahtopinnoitteesta ja ovat konepestävissä 60°C:ssa. Käsineet ovat pehmeät ja hyvin istuvat. Niissä on erinomainen...

Sievin Jalkineelta kolme uutuus-talvikenkää

Sievin Jalkineelta kolme uutuus-talvikenkää

  Talvi on taas hieman myöhässä, mutta  nyt on merkkejä että se tulee sieltä pikkuhiljaa etelämmäksi ja etelämmäksi. Sen kunniaksi esittelemme nyt Sievin jalkineen uutuus-talvikengät. Näin Sievi tiedottaa kengistä: "Sievin talviuutuudet tarjoavat ainutlaatuiset...

Suunsuojia ja hengityssuojaimia on nyt saatavilla!

Suunsuojia ja hengityssuojaimia on nyt saatavilla!

Suomessa on annettu monelle alueelle vahva maskisuositus, jonka vuoksi suunsuojien ja hengityssuojainten kysyntä on nyt kovaa. Onneksi tällä hetkellä tilanne on kuitenkin kevättä huomattavasti parempi ja tarjontaa riittää.  Tämä heijastuu myös hintatasoon. Varastosta...

Lähetä viesti!

10 + 8 =

Ota meihin yhteyttä!

Vi betjänar även på svenska!

Permonkaarre 117
68600 Pietarsaari

info@silikotek.fi
☎ 010 321 9790

Myymälämme on avoinna
Ma-Pe 8.00-16.30

x Logo: Shield Security
Sivusto on suojattu ohjelmalla
Shield Security