Valitse sivu

Heitä hyvästit polttomoottorille, leikkaa nurmikko tehokkaalla Bioleikkaavalla Akkuruohonleikkurilla

Ryobin bioleikkaava akkuruohonleikkuri on tehokas vaihtoehto polttomoottorille. 51 cm leikkuuleveys leikkaa näppärästi isommankin nurmikon. Leikkurissa on teleskooppinen aisa, jota on helppo säätää siten, että leikkaaminen on ergonomista kaikenkokoisille puutarhureille. Isot takapyörät helpottavat työskentelyä huomattavasti ja leikkuukorkeutta voidaan säätää 5-portaisesti.
Pakkauksessa on mukana 4.0  Ah akku sekä laturi, jolla akun lataa 140 minuutissa.
Meillä Silikotekilla on jo toista kesää käytössä tämä mainio leikkuri. Vaikka nurmialue myymälän ulkopuolella ei ole iso, antaa se hyvin testituloksia leikkurin käyttöön. Leikkuri on todellakin kevyt ja näppärä käyttää.
Jos liikut täällä Pietarsaaren seudulla, poikkea myymäläämme testiajolle!

Granberg Elintarvikekäyttöön Hyväksytyt Kestokäsineet 100.0401

  • 51 cm:n leikkuuleveys, täydellinen isoille nurmikoille
  • Hiiliharjaton erittäin tehokas moottori, päihittää polttomoottorin
  • Teleskooppinen aisa on helppo ja mukava käyttää
  • Helposti säädettävä keskitetty 5-portainen korkeudensäätö
  • Isot takapyörät tekevät ruohonleikkurista helposti ohjailtavan

Huom! Ilmainen toimitus!

499,00 

Ale!

Uusimmat tarjoukset verkkokaupasta!

Alipaineistajan avulla parempaa ilmaa työmaalla!

Alipaineistajan avulla parempaa ilmaa työmaalla!

Paljon kysytyt H&H alipaineistajat nyt kätevästi verkkokaupastamme! Nämä alipaineistajat ovat tehty Suomessa ja niille on myönnetty avainlippumerkki.  Alipaineistajat ovat suunnattuja ammattirakentajille ja vaativiin olosuhteisiin, kuten haitta-aineita sisältävien...

Granbergilta uusi elintarvikehyväksytty kestokäsine

Granbergilta uusi elintarvikehyväksytty kestokäsine

Uudet elintarvikehyväksytyt kestokäsineet ovat ympäristöystävällinen vaihtoehto kertakäyttökäsineille. Ne ovat valmistettu vesipohjaisesta polyuretaanivaahtopinnoitteesta ja ovat konepestävissä 60°C:ssa. Käsineet ovat pehmeät ja hyvin istuvat. Niissä on erinomainen...

Sievin Jalkineelta kolme uutuus-talvikenkää

Sievin Jalkineelta kolme uutuus-talvikenkää

  Talvi on taas hieman myöhässä, mutta  nyt on merkkejä että se tulee sieltä pikkuhiljaa etelämmäksi ja etelämmäksi. Sen kunniaksi esittelemme nyt Sievin jalkineen uutuus-talvikengät. Näin Sievi tiedottaa kengistä: "Sievin talviuutuudet tarjoavat ainutlaatuiset...

Lähetä viesti!

12 + 1 =

Ota meihin yhteyttä!

Vi betjänar även på svenska!

Permonkaarre 117
68600 Pietarsaari

info@silikotek.fi
☎ 010 321 9790

Myymälämme on avoinna
Ma-Pe 8.00-16.30

x Logo: Shield Security
Sivusto on suojattu ohjelmalla
Shield Security