Valitse sivu

Suojaa jalkasi märältä ja kuralta kevyillä ja mukavilla Sievin Lightboot saappailla

Syyssateet ovat jälleen täällä! Työt on silti tehtävä ja mukavaa olisi muutenkin viettää aikaa myös ulkona, joten jalkojen suojaus on tärkeää. Sievin kevyet ja mukavat polyuretaanisaappaat ovat olleet jo vuosia suosikkeja hyvästä syystä.
Ne nimittäin tuntuvat todella mukavalta jalassa ja koska ne ovat kevyet sekä hengittävät, niillä jaksaa seistä ja kävellä pidempäänkin.

Lightboot-sarjassa on sekä turvasaappaita että ns. normaaleja kevytsaappaita. Turvasaappaissa on valittavana kaksi turvaluokkaa S4 ja S5. Nämä eroavat toisistaa siten, että S5 suojaluokkavaatimuksissa on järeämmin kuvioitu ulkopohja ja naulaanastumissuoja P (1100 N). Käytännössä kun vertaan näiden kahden saappaan pohjia, näyttää omaan silmään kuviointi samalta, mutta naulaanastumissuojasta johtuen S5 saappaan pohja on jämäkämpi. Tämä ominaisuus on kuitenkin monessa paikassa hyvä olla ja useassa työssä jopa vaadittu.
Yhteisiä ominaisuuksia näille mm. varvassuoja, antistaattinen ja öljynkestävä pitävä ESD-pohja. Niissä on iskunvaimennusluokka E (min. 20 J).

Värejä turvasaappaista löytyy S4-malleista oliivinvihreä ja valkoinen sekä S5-malleista oliivinvihreä sekä musta, jossa on kiristettävät nyörit varressa.
Kevytsaappaista löytyy musta, oliivi ja punainen. Kylmempiin keleihin löytyy kevytsaappaista vielä lisäksi musta Light Boot Warm. Erinomainen valinta myöhäiselle syksylle, alkutalveen sekä loskakeleihin.
Myös kevytsaappaissa on monia turvallisuutta edistäviä ominaisuuksia kuten antistaattinen ESD-pohja, joka myös kestää öljyä ja useita muita kemikaaleja.

Itselläni on käytössä punaiset kevytsaappaat ja ne ovat pelastaneet kolmen vuoden ajan monesta pulasta. On niin paljon mukavampi olla kun jalat ovat kuivina! Voin lämpimästi suositella.

Uusimmat tarjoukset verkkokaupasta!

Korona pikatestit nyt Silikotekilta!

Korona pikatestit nyt Silikotekilta!

Koronan pikatestit nyt saatavilla! Antigeenitesti helpottaa koronan torjuntaa mm. työpaikoilla ja tapahtumissa. Antigeenitestit ovat olleet jo pitkään esim. Lapissa käytössä niiden nopeuden, helppouden, edullisuuden sekä suhteellisen luotettavuuden vuoksi...

Alipaineistajan avulla parempaa ilmaa työmaalla!

Alipaineistajan avulla parempaa ilmaa työmaalla!

Paljon kysytyt H&H alipaineistajat nyt kätevästi verkkokaupastamme! Nämä alipaineistajat ovat tehty Suomessa ja niille on myönnetty avainlippumerkki.  Alipaineistajat ovat suunnattuja ammattirakentajille ja vaativiin olosuhteisiin, kuten haitta-aineita sisältävien...

Lähetä viesti!

15 + 8 =

Ota meihin yhteyttä!

Vi betjänar även på svenska!

Permonkaarre 117
68600 Pietarsaari

info@silikotek.fi
☎ 010 321 9790

Myymälämme on avoinna
Ma-Pe 8.00-16.30

x Logo: Shield Security
Sivusto on suojattu ohjelmalla
Shield Security