Valitse sivu

Verkkokaupan toimitusehdot

Voimassa 01.06.2018 alkaen

Yleistä verkkokaupasta

Verkkokaupan tuotteita myy Oy Silikotek Ab, Y-tunnus 0678592-9. Myymme tuotteita täysi-ikäisille yksityishenkilöille ja yrityksille Suomeen ja EU-alueelle. Tuotteiden hinnat sisältävät arvonlisäveron. Pidätämme oikeuden hintojen ja postikulujen muutoksiin. Toimitukset Ahvenanmaalle toimitetaan ilman arvonlisäveroa.

Tilaaminen ja kauppasopimuksen syntyminen

Tuotteet tilataan pääsääntöisesti internetin välityksellä osoitteesta www.silikotek.fi ostoskorin kautta.

Kaikki tilaukset vahvistetaan sähköpostilla, jossa ilmoitetaan tilauksen hinta, toimituskulut sekä tilatut tuotteet. Tilausvahvistuksen saaminen edellyttää sähköpostiosoitteen ilmoittamista tilauksen yhteydessä. Kauppasopimus syntyy sitovaksi vasta, kun tilaus on käsitelty, hyväksytty ja tilauksen tila on vaihdettu “Valmistuneeksi”.

Asiakas sitoutuu jokaisen tilauksen yhteydessä voimassa oleviin toimitusehtoihin.

Maksaminen

Verkkokaupan maksuvälittäjänä toimii Visma Pay (Paybyway Oy, y-tunnus 2486559-4), joka on rekisteröity Finanssivalvonnan ylläpitämään maksulaitosrekisteriin. Maksamiseen siirrytään Visma Payn verkkopalvelun kautta ja tiliotteella ja laskulla maksun saajana näkyy Visma Pay tai Paybyway Oy. Visma Pay välittää maksut verkkokauppiaalle. Maksaminen on turvallista, sillä kaikki maksutapahtumaa koskevat tiedot välitetään salattua yhteyttä käyttäen niin ettei kukaan ulkopuolinen taho näe maksutapahtuman tietoja.

Kauppa syntyy verkkokaupan asiakkaan ja verkkokaupan välille. Verkkokaupan vastuulla ovat kaikki kauppaan liittyvät velvoitteet.

Lue lisää Visma Paysta: https://www.visma.fi/vismapay/

 Maksutavat

Visma Pay -palvelun kautta voit maksaa verkkopankkitunnuksilla, lompakolla, maksukorteilla (credit/debit), laskulla tai osamaksulla. Käytettävissä ovat seuraavat maksutavat: Osuuspankki, Nordea, Danske Bank, Oma Säästöpankki, Säästöpankki, Aktia, Paikallisosuuspankit, S-Pankki, Handelsbanken, Ålandsbanken, MobilePay, Masterpass, Pivo, Visa-, Visa Debit-, Visa Electron-, MasterCard- ja Debit MasterCard -kortit, sekä Jousto ja Enterpay Lasku yritykselle.

MobilePay: Voit maksaa MobilePay-lompakollasi mikäli olet sallinut verkkokaupoissa maksamisen sovelluksen asetuksista. MobilePay-lompakolla suoritetut maksut veloitetaan lompakkoon liitetyltä maksukortilta. Mikäli maksun veloittaminen maksukortilta epäonnistuu, MobilePay-lompakolla maksaminen ei ole mahdollista verkkokaupassa.

Pivo: Käyttöehdot ovat tarjolla Pivon sivuilla: https://pivo.fi/kayttoehdot/pivon-kayttoehdot/

Jousto lasku ja osamaksu on kotimainen palvelu, jolla teet ostoksesi nopeasti ja turvallisesti. Jousto on tarkoitettu yksityishenkilöille, jotka ovat hoitaneet raha-asiansa moitteettomasti. Joustolla saat 30 vuorokautta korotonta ja kulutonta maksuaikaa. Laskun saatuasi voit päättää maksatko sen kokonaan vai osissa. Osamaksulla voit maksaa ostoksesi jopa 36:ssa erässä, alkaen 9,90 eur/kk. Jousto osamaksun kustannukset ovat 3,90 eur/kk ja 19,90%:n luottokorko. Voit maksaa Joustolla 30–3000 euron ostoksia. Luotonmyöntäjänä toimii Aurajoki Nordic Oy. Lue lisää Joustosta osoitteessa www.jousto.com.

 

Enterpay Lasku yritykselle: Voit maksaa ostokset suoraan yrityksellesi osoitetulla tavallisella laskulla. Laskun maksuaika on 14 pv laskun päiväyksestä. Laskutuslisä on 5,00 euroa. Laskuttaja on Arvato Financial Systems ja maksuajan myöntää Enterpay Finance Oy. Käyttöehdot https://www.enterpay.fi/ehdot-palvelu/

Visma Pay -maksupalvelun yhteystiedot:

Visma Pay, Paybyway Oy (Y-tunnus 2486559-4)

Sähköposti: helpdesk@vismapay.com

Puhelin: 09 315 42 037 (arkisin klo 8-16)

Postiosoite: Laserkatu 6, 53850 Lappeenranta

 Tilausvahvistus

Lähetämme sähköpostitse tilausvahvistuksen, josta näet:

  • viitenumeron
  • tilatut tuotteet
  • laskun loppusumman

Sivuillamme olevan käyttäjätilin kautta voit tarkastaa tilauksen sisällän.

Tilausten luovutus asiakkaalle:

Tilaukset luovutetaan ainoastaan tilaajalle todistamalla henkillöllisuus. Tilauksia ei luovuteta valtakirjalla. Yritysasiakkaille normaali toimitukset perille yritykseen.

Palautusosoite:

Oy Silikotek Ab
Permonkaarre 117
68600 Pietarsaari

Palautukset on aina sovittava etukäteen Oy Silikotek Ab:n kanssa. Palautettavien tuotteiden on oltava täysin ehjiä ja käyttämättömiä, myös myyntipakkaukset on oltava täysin ehjiä ja myyntikuntoisia. Myyntipakkauksiin ei saa liimata osoitelamppuja tai muuta materiaalia. Myyntipakkaukset pakataan esim. pahvilaatikoon, että ne eivät vaurioidu. Emme vastaanota palautuksia yli 14 vrk kuluttua toimituksesta. Kun palautus on hyväksytty, rahat palautetaan suoraan tilillesi palautuksen vastaanoton ja käsittelyn jälkeen.

Ongelmatilanteet kuljetuksessa sekä viallisten tuotteiden osalta.

Mikäli tuote on kadonnut kuljetuksen aikana, vioittunut tai asiakkaalle on toimitettu väärä tuote, tulee asiakkaan kirjata rahtikirjaan tai pakettikorttiin vastaanotossa, että pakkausvaurioitunut ja ilmoittaa virheestä välittämästi osoitteeseen info@silikotek.fi tai postitse:

Oy Silikotek Ab
Permonkaarre 117
68600 Pietarsaari

Tavaran vastaanottaminen

Tarkistakaa paketti ennen sen kuittaamista. Jos paketti on vioittunut Postissa tai Matkahuollossa, on tuotteesta tehtävä välittämästi reklamaatio postiin tai Matkahuoltoon ennen paketin kuittaamista. Ilmoitus virheellisestä toimituksesta tai viallisesta tuotteesta on tehtävä 8 päivän sisällä tuotteen vastaanottamisesta.

Muuta

Pidätämme oikeuden muuttaa toimitusehtojamme. Asiakkaan on ennen tilaustaan tutustuttava kulloinkin voimassa oleviin toimitusehtoihin.

Emme korvaa noutamattomia lähetyksiä. Mikäli epäilette, että ette pääse tiettyyn aikaan noutamaan pakettia, ilmoittakaa siitä tilausta tehdessänne niin otamme teihin yhteyttä.

Oy Silikotek Ab käsittelee kaikki asiakastiedot täysin luottamuksellisesti.
Oy Silikotek Ab  sitoutuu olemaan luovuttamatta asiakastietoja kolmannelle osapuolelle.

x Logo: Shield Security
Sivusto on suojattu ohjelmalla
Shield Security