ASIASKASPALVELU Ma-pe 8.00-16.30 ☎ 010 321 9790 info@silikotek.fi

Ilmainen toimitus yli 150 €:n tilauksiin! Poislukien rahtituotteet.

TILAUS- JA SOPIMUSEHDOT

OMA TILI

3M 06942+ Huoltovapaa uudelleenkäytettävä hengityssuojain

45,00 

Tämä 3M 06942+ huoltovapaa hengityssuojain on saanut laajan käyttäjäkunnan automaalamoissa kuten myös teollisuusmaalaamoissa. Juuri uloshengitysvastus on 30 % pienempi kuin vastaavissa muissa hengityssuojaimissa, tekee se käytöstä kevyemmän ja helpomman.

Tuotemerkki:3M
Tuotetunnus (SKU): 06942+ Osasto:

Kuvaus

Tärkeimmät ominaisuudet
Uudistettu venttiilikokoonpano auttaa vähentämään uloshengitysvastusta, mikä helpottaa hengittämistä
Pehmeä ja tiiviisti istuva kasvotiiviste on valmistettu allergisoimattomasta, teksturoidusta materiaalista. Kevyt ja tasapainoinen rakenne. Säädettävä päänauhasto ja helppokäyttöinen niskakiinnitys. Mukana uudelleensuljettava säilytyspussi hygieenistä säilytystä ja kuljetusta varten. Suojaimessa on kiinteät suodattimet, joten se on heti käyttövalmis ja huoltovapaa. Suojaimen keskellä oleva uloshengitysventtiili ehkäisee lämmön ja kosteuden kertymistä suojaimen sisälle myös kuumissa ja kosteissa olosuhteissa.
3M™ 0694X+-sarjan huoltovapaat uudelleenkäytettävät hengityssuojaimet ovat yksinkertaisia ja käyttövalmiita hengityssuojaimia, joissa on kiinteä suodatinkotelo ja suodattimet. Uudistettu venttiilikokoonpano auttaa vähentämään uloshengitysvastusta, ja silikoniton, pehmeä ja allergisoimaton teksturoitu kasvotiiviste istuu tiiviisti. Mukana uudelleensuljettava säilytyspussi hygieenistä säilytystä ja kuljetusta varten.

Kun tarvitset tehokasta, helppokäyttöistä ja täysin käyttövalmista hengityssuojainta, valitse 3M 0694X+-sarjan huoltovapaat, uudelleenkäytettävät hengityssuojaimet. Uudistettu venttiilikokoonpano auttaa vähentämään uloshengitysvastusta, mikä helpottaa hengittämistä. 694X+-sarjassa on teksturoitu, pehmeä, allergisoimaton ja silikoniton kasvotiiviste, ja se suojaa monenlaisilta terveydelle haitallisilta kaasuilta, höyryiltä ja hiukkasilta. Kevyen ja hyvin tasapainotetun suojaimen keskellä on uloshengitysventtiili, joka ehkäisee lämmön ja kosteuden kertymistä suojaimen sisälle ja parantaa käyttömukavuutta kuumissa ja kosteissa olosuhteissa. Kiinteät suodattimet ovat huoltovapaa ratkaisu: käytä suojainta, kunnes ohjeenmukainen vaihtoväli tulee täyteen tai kunnes suodattimet ovat täynnä, ja hävitä se sitten. Säädettävä päänauhasto istuu helposti monenmuotoisiin ja -kokoisiin päihin ja niskakiinnitys on helppokäyttöinen. Matalaprofiilirakenne parantaa näkyvyyttä sivuille, ja kahdessa suuressa hiilisidossuodattimessa on alhainen hengitysvastus. Saatavilla kaksi mallia. Mukana uudelleensuljettava säilytyspussi hygieenistä säilytystä ja kuljetusta varten. *Verrattuna 3M™ 4000-sarjan tuotteisiin 3M™ 694X+-sarjan tuotteiden uloshengitysvastus on yli 30 % pienempi, kun uloshengityksen huippuvirtaus on 120 l/min, ja yli 35 % pienempi, kun huippuvirtaus on 160 l/min. Tulokset on saatu 3M:n laboratorio-olosuhteissa tehdyissä mittauksissa vuonna 2017. Tulokset on tarkoitettu vain esimerkiksi.

Tuotemerkki

3M

x  Powerful Protection for WordPress, from Shield Security
Sivusto on suojattu ohjelmalla
Shield Security