Valitse sivu

3M Peltor WS Alert XPI Wireless Phone Headset mobiilisovellus – sankamalli

549,00 

3M Peltor WS Alert XPI Headset Bluetooth® MultiPoint -liitännällä tarjoaa mobiilisovelluksen kanssa kätevän tavan enintään kahden ulkoisen laitteen kuuloketoimintojen asettamiseen ja säätämiseen

Tuotetunnus (SKU): 466204300 Osasto:

Kuvaus

  • Liitäntä tehdään 3M™ Connected Equipment -sovelluksen avulla
  • Langaton Bluetooth®-tekniikka
  • Ympäristöääniä vaimentava puomimikrofoni
  • Ympäristöäänien tasorajoitus
  • Sisäänrakennettu FM-radio
  • Tuotteen mukana toimitetaan kahdet uudet kuoret, roosat ja siniset
  • 3M lahjoittaa jokaisesta myydystä kuulonsuojaimesta tietyn summan rintasyövän ja eturauhassyövän torjuntaan ja tutkimukseen.

Hyväksynnät: EN 352-1:2002/EN 352-3:2002, EN 352-4:2001/A1:2005, EN 352-6:2002, EN 352-8:2008.

3M™ Peltor™ WS™ Alert™ XPI Headset mobiilisovellus on ympäristöääniä vaimentavalla mikrofonilla ja uusimmalla Bluetooth® MultiPoint -tekniikalla varustettu kuulonsuojain. Se mahdollistaa yhden tai kahden matkapuhelimen liittämisen langattomasti kuulonsuojaimiin niin, että puheluita voi hoitaa myös meluisissa olosuhteissa työskentelyä keskeyttämättä. Ainutlaatuisen, ympäristöääniä vaimentavan puhemikrofonin vaimennusominaisuudet ovat tärkeä etu, sillä ne mahdollistavat puhelimessa puhumisen meluisissa olosuhteissa. Mikrofoni vahvistaa puheääntä ja vaimentaa ympäriltä kuuluvan hälyn. Uuden 3M™ Connected Equipment -mobiilisovelluksen avulla käyttäjä voi selata kuulonsuojaimen valikkoa ja tehdä tarvittavat asetukset yksinkertaisesti ja nopeasti. Sovelluksen kautta myös käyttöohjeet, yleisimmät kysymykset ja tekniset tiedot ovat nopeasti käytettävissä. Uudessa 3M™ Peltor™ WS™ Alert™ XPI mobiilisovellus -kuulonsuojaimessa on kaksi uutta kuoriväriä; roosa ja sininen.

x Logo: Shield Security
Sivusto on suojattu ohjelmalla
Shield Security