ASIASKASPALVELU Ma-pe 8.00-16.30 ☎ 010 321 9790 info@silikotek.fi

Ilmainen toimitus yli 150 €:n tilauksiin! Poislukien rahtituotteet.

TILAUS- JA SOPIMUSEHDOT

OMA TILI

AT-color RR sävyt spraymaalit 400 ml

8,50 

At-RR sävyt

Tuotetunnus (SKU): Ei saatavilla/-tietoa Osasto:

Kuvaus

AT-Color RR aerosolimaalit ovat nopeasti kuivuvia alkydipintamaaleja jotka on tarkoitettu rakennusten ulkopeltien (kattopellit, rännit, tikkaat ym.) paikkamaalaukseen. Maali säilyttää erittäin hyvin kiiltonsa ja värisävynsä ilmastonrasituksessa. Sopii pohjamaalatuille sinkityille teräsohutlevyille, alumiini-ja teräspinnoille sekä maalipinnoitetuille teräsohutlevyille. Sinkityt käsittelemättömät pinnat tulee pohjamaalata, alumiini- ja teräspinnat tulee karhentaa ja pohjamaalata. Soveltuu PVC-Plastisolilla pinnoitetuille teräsohutlevyille ilman pohjamaalia.

Parhaan mahdollisen lopputuloksen saavuttamiseksi puhdista maalattava pinta huolellisesti ja käytä AT-Color Primer pohjamaaleja antamaan maalattavalle kappaleelle tarvittava korroosiosuoja sekä riittävä tartuntapinta pintamaalille.

Kuivumisajat:

Kuivakalvonpaksuus 50 µm + 10 ºC + 23 ºC + 35 ºC

Pölykuiva 40 min 15 min 10 min

Kosketuskuiva 3 h 1½ h 1 h

Päällemaalattavissa n.15 min kuluttua tai vasta 7 vrk:n kuluttua. Kuivumisajat ovat viitteellisiä ja niihin vaikuttavat mm. kalvonpaksuus, lämpötila, ilman suhteellinen kosteus ja ilmanvaihto.

Maalattavan pinnan tulee olla kuiva. Maalaustyön ja maalin kuivumisen aikana pitää ilman, pinnan ja maalin lämpötilan olla yli + 15 ºC ja ilman suhteellisen kosteuden alle 80 %. Maalattavan pinnan pintalämpötilan on oltava vähintään 3 ºC ilman kastepiste-lämpötilan yläpuolella.
Laatikossa 12 kpl

Lisätiedot

Värit

, , , , , , , ,

x  Powerful Protection for WordPress, from Shield Security
Sivusto on suojattu ohjelmalla
Shield Security