ASIASKASPALVELU Ma-pe 8.00-16.30 ☎ 010 321 9790 info@silikotek.fi

Ilmainen toimitus yli 150 €:n tilauksiin! Poislukien rahtituotteet.

TILAUS- JA SOPIMUSEHDOT

OMA TILI

AT Kone- ja laitepaikkausmaalit 400 ml

9,90 

AT Kone- ja laitepaikkausmaalit ovat saatavilla RAL sävyinä. Varastosävyinä RAL1018 ja RAL9004 ja näitä voidaan ostaa kappaleittain. Muut RAL sävyt saatavilla 1-2 vko toimitusajalla ja tilattava 28 prk / sävy

Tuotetunnus (SKU): Ei saatavilla/-tietoa Osasto:

Kuvaus

AT-kone ja laitepaikkausmaalit ovat nopeasti kuivuvia alkydipintamaaleja. Maali kestää hyvin kulutusta sekä säilyttää erittäin hyvin kiiltonsa ja värisävynsä ilmastonrasituksessa. Soveltuu mm. puulle, metallille, kivelle, lasille ja muille koville pinnoille.

Parhaan mahdollisen lopputuloksen saavuttamiseksi puhdista maalattava pinta huolellisesti ja käytä AT-Color Primer pohja-maaleja antamaan maalattavalle kappaleelle tarvittava korroosiosuoja sekä riittävä tartuntapinta pintamaalille.

Kuivumisajat:

Kuivakalvonpaksuus 50 µm

Pölykuiva + 10 ºC 40 min + 23 ºC 15 min + 35 ºC 10 min

Kosketuskuiva + 10 ºC 3 h + 23 ºC 1½ h + 35 ºC 1 h

Päälle maalattavissa n.15 min kuluttua tai vasta 7 vrk:n kuluttua. Kuivumisajat ovat viitteellisiä ja niihin vaikuttavat mm. kalvonpaksuus, lämpötila, ilman suhteellinen kosteus ja ilmanvaihto.

Maalattavan pinnan tulee olla kuiva. Maalaustyön ja maalin kuivumisen aikana pitää ilman, pinnan ja maalin lämpötilan olla yli + 15 ºC ja ilman suhteellisen kosteuden alle 80 %. Maalattavan pinnan pintalämpötilan on oltava vähintään 3 ºC ilman kastepiste-lämpötilan yläpuolella.

Lisätiedot

Väri

,

x  Powerful Protection for WordPress, from Shield Security
Sivusto on suojattu ohjelmalla
Shield Security