Valitse sivu

Flex AP 18,0 V 5,0 Ah Li-ion Akku

129,00 

Flex Li-ion-akussa on EMS suojaus-ja latausohjelmisto, joka suojelee sekä lionkennoja että akkua käyttävää konetta mm. ylikuumenemiselta, ylipurkaukselta, ylivirralta ja ylilataukselta. Akussa on myös pölyn ja kosteuden suojaus.

Lämpöä absorboiva patentoitu PCM -materiaali, pitää herkät lionkennot viileänä sekä latauksessa, että virtaa käytettäessä – Tehokkain lion-akun jäähdytystapa yhdessä jäähdyttävän laturin ja suojausohjelmiston kanssa.

Latausaika tyhjästä täyteen 5,0 Ah/ 50 min.
Tuotemerkit:Flex
Tuotetunnus (SKU): 445894 Osasto:

Tuotemerkki

Flex

FLEX sähkötyökalut valmistetaan pääosin Saksan Steinheimissa, aivan Stuttgartin pohjoispuolella ja osa koneista Aasiassa FLEX:in omistamassa tehtaassa. Kaikki kuitenkin erittäin tiukkojen toleranssien ja vaatimusten mukaisesti. Sana FLEX tulee FLEXin 1920 luvulla keksimästä sähkömoottoriin liitetystä joustavasta vaijerivetoisesta hiomapäästä. Tästä joustavasta ominaisuudesta syntyi työkalumerkin nimi FLEX. Myöhemmin FLEX onnistui yhdistämään kulmavaihteen sähkömoottoriin, jolloin syntyi kulmahiomakone. Tänä päivänä FLEX on maailman johtava vaijerivetoisten varrella varustettujen hiomakoneiden valmistaja. Näitä koneita kutsutaan yleisesti KIRAHVEIKSI.

Saatat myös pitää...

  • Flex AP 18,0 V 2,5 Ah Li-ion Akku

    83,00 
  • Flex CA 10.8/18.0 Älylaturi

    77,00 
x Logo: Shield Security
Sivusto on suojattu ohjelmalla
Shield Security