Valitse sivu

FLEX P-set 55 R Setti jossa 10.8/18.0 V pikalaturi ja kaksi 5.0 Ah 18.0 V akkua

249,00 

Tuotemerkit:Flex
Tuotetunnus (SKU): 491349 Osasto:

Kuvaus

Älylaturi on ohjelmoitu lataamaan lion-akkuja mahdollisimman hellävaraisesti ja nopeasti. EMS ohjelma suojaa sekä akkua, että konetta johon akku liitetään
Laturissa oma jäähdytys lion-akulle ja toinen laturille. LCD näyttö ilmaisee akun tilan ja kertoo latauksen vaiheet ja latausajan. FLEX älylaturi + FLEX 2×5,0 ah akkua > pitkä käyttöikä akulle ja koneelle, nopein mahdollinen lataus.

Tuotemerkki

Flex

FLEX sähkötyökalut valmistetaan pääosin Saksan Steinheimissa, aivan Stuttgartin pohjoispuolella ja osa koneista Aasiassa FLEX:in omistamassa tehtaassa. Kaikki kuitenkin erittäin tiukkojen toleranssien ja vaatimusten mukaisesti. Sana FLEX tulee FLEXin 1920 luvulla keksimästä sähkömoottoriin liitetystä joustavasta vaijerivetoisesta hiomapäästä. Tästä joustavasta ominaisuudesta syntyi työkalumerkin nimi FLEX. Myöhemmin FLEX onnistui yhdistämään kulmavaihteen sähkömoottoriin, jolloin syntyi kulmahiomakone. Tänä päivänä FLEX on maailman johtava vaijerivetoisten varrella varustettujen hiomakoneiden valmistaja. Näitä koneita kutsutaan yleisesti KIRAHVEIKSI.
x Logo: Shield Security
Sivusto on suojattu ohjelmalla
Shield Security