ASIASKASPALVELU Ma-pe 8.00-16.30 ☎ 010 321 9790 info@silikotek.fi

Ilmainen toimitus yli 150 €:n tilauksiin! Poislukien rahtituotteet.

TILAUS- JA SOPIMUSEHDOT

OMA TILI

KNIPEX Voimasivuleikkurit SB

43,15 46,50 

Tuotemerkki:Knipex
Tuotetunnus (SKU): Ei saatavilla/-tietoa Osasto:

Kuvaus

KNIPEX Voimasivuleikkurit SB. Soveltuu kovaan ja jatkuvaan käyttöön. Hyvä leikkausteho, vaatii käyttäjältä vain vähän voimankäyttöä optimaalisen leikkauskulman ja välityssuhteen ansiosta. Tarkkuusterät lisäinduktiokarkaistut, (terien kovuus n. 64 HRC) kaikille lankatyypeille, myös pianolangalle.

KNIPEX Voimasivuleikkurit 180mm SB. Kovaan ja jatkuvaan käyttöön. Hyvä leikkausteho, vaatii käyttäjältä vain vähän voimankäyttöä optimaalisen leikkauskulman ja välityssuhteen ansiosta. Tarkkuusterät lisäinduktiokarkaistut, (terien kovuus n. 64 HRC) kaikille lankatyypeille, myös pianolangalle. Avausjousella, joka voidaan aktivoida tarvittaessa. Piikkipakkauskortti/muovipakkaus. Puolikovan langan leikkauskapasiteetti (halkaisija): Ø 3,8mm. Kovan langan leikkauskapasiteetti (halkaisija): Ø 2,7mm. Pianolangan leikkauskapasiteetti (halkaisija): Ø 2,2mm.

KNIPEX Voimasivuleikkurit 160mm SB. Soveltuu kovaan ja jatkuvaan käyttöön. Hyvä leikkausteho, vaatii käyttäjältä vain vähän voimankäyttöä optimaalisen leikkauskulman ja välityssuhteen ansiosta. Tarkkuusterät lisäinduktiokarkaistut, (terien kovuus n. 64 HRC) kaikille lankatyypeille, myös pianolangalle. Avausjousella, joka voidaan aktivoida tarvittaessa. Piikkipakkauskortti/muovipakkaus. Puolikovan langan leikkauskapasiteetti (halkaisija): Ø 3,4mm. Kovan langan leikkauskapasiteetti (halkaisija): Ø 2,5mm. Pianolangan leikkauskapasiteetti (halkaisija): Ø 2,0mm.

Lisätiedot

Pituus

,

Tuotemerkki

Knipex

x  Powerful Protection for WordPress, from Shield Security
Sivusto on suojattu ohjelmalla
Shield Security