ASIASKASPALVELU Ma-pe 8.00-16.30 ☎ 010 321 9790 info@silikotek.fi

Ilmainen toimitus yli 150 €:n tilauksiin! Poislukien rahtituotteet.

TILAUS- JA SOPIMUSEHDOT

OMA TILI

Ale!

Kstools 515.6100 akkumutterinväännin 690 Nm

335,00 

Kstools akkumutterinväännin 515.6100 toimitussisältö 2 x akku, laturi, vannehylsysarja ja kantolaukku.
Rekisteröinnillä hiiliharjattomalle moottorille 10-vuoden takuu.

Tuotemerkki:Kstools
Tuotetunnus (SKU): 515.6100 Osasto: Avainsana tuotteelle

Kuvaus

nelikulmavääntiö standardin DIN 3120 / ISO 1174 mukaisesti
teollinen iskumekanismi
tehokas 690 Nm:n kiristys- ja avausmomentti
kulumaton, harjaton käyttömoottori
kestävä kahden komponentin kotelo
sopii akkukäyttöiseen työhön
käytännöllinen suunnanvaihto vasemmalle/oikealle
voimakas 18 V:n eMONSTER-akkujärjestelmä
Erittäin tehokas litiumioniakku
vääntömomentin esivalinta säädettävissä 3 portaan välein
integroitu pyörimisenpysäytystoiminto avatessa
LED-työvalo
vaihtuva nopeus
ylijännitesuoja
alijännitesuoja
oikosulkusuoja
lämpötilanvalvonta
lataustila näytetään akun testipainikkeella
lataustilan ilmaisu 3-värisellä LED-näytöllä
vahvassa eMONSTER-muovilaatikossa
toimitukseen sisältyvät 4,0 Ah:n akut ja 8 A:n pikalaturi
eMONSTER 1/2” Brushless -akkukäyttöinen iskuruuvinväänninsarja 515.6100 – suorituskykyä 690 Nm:llä – Sisältää 2 x 4.0 Ah:n akut ja 8 A:n laturin – rekisteröityessäsi verkossa 10 vuoden takuu Brushless-moottoriin!

eMONSTERin 1/2”:n Brushless-akkuiskuruuvinväännin tekee vaikutuksen kompaktilla rakenteellaan ja erinomaisella 690 Nm:n vääntömomentilla. Näillä ominaisuuksilla se on välttämätön kumppani vaativissa työympäristöissä. Iskuruuvinväännin tarjoaa mahdollisuuden säätää vääntömomenttia kolmessa asteessa ottaakseen yksilölliset vaatimukset huomioon. Lisäksi siinä on kaksi erilaista irrotusmekanismia. Perinteinen vasemmalle pyöräytys ja kiertopysäytystoiminto. Tämä mahdollistaa ruuvikiinnitysten vaivattoman irrottamisen, samalla kun laite tunnistaa automaattisesti, kun ruuvikiinnitys on avattu ja irtoaa automaattisesti. Sen avulla vältetään tahaton yliliike ruuvikiinnityksen irrottamisen jälkeen. Tämä lisää turvallisuutta työpaikalla.
Akkuiskuruuvinvääntimen harjaton moottori parantaa huomattavasti käyntiaikaa yhtä akkulatausta kohti, mikä vähentää joutoaikoja ja pidentää huomattavasti laitteen käyttöikää. Integroitu LED-valaisin huolehtii työalueen optimaalisesta valaistuksesta, kierrosnopeuden muuttuva ohjaus taas mahdollistaa tarkan työskentelyn. 1/2”:n neliömoottori on valmistettu standardin DIN 3120 / ISO 1174 mukaan ja takaa luotettavan yhteyden.
Sarjan sisältämät 4.0 Ah:n akut ovat oikeita voimapaketteja ja ne soveltuvat erityisesti käytettäväksi vaativille työalueille. Litiumioniteknologian ansiosta ei-toivottua muisti-ilmiötä ei esiinny, minkä ansiosta akku voidaan ladata ja purkaa ilman kapasiteetin menetystä. Lisäksi akulle on ominaista alhainen itsestään purkautuminen. Akun tämänhetkisen lataustilan voi lukea 3-asteiselta LED-näytöltä milloin tahansa akun tarkistuspainikkeen avulla. Sen avulla voit aina tarkkailla jäljellä olevaa energiavarantoa ja suunnitella työsi tehokkaasti.
8 A:n pikalaturilla akku latautuu erittäin nopeasti ja tehokkaasti. Laturissa on perusteellinen jäähdytysjärjestelmä, jonka aktiivinen ilmanjäähdytys johtaa latausprosessin aikana syntyvän lämmön tehokkaasti pois. Sen ansiosta akkua säästetään ja sen käyttöikä pitenee selvästi. Laturin LED-näytöltä voi lukea eri akkutilat. eMONSTER-tuoteperheen älykäs järjestelmäprotokolla takaa tehokkaan ja hellävaraisen pikalataustoiminnon laitteen, akun ja laturin verkottumisen avulla. Näiden komponenttien jatkuvalla valvonnalla voi aktivoida erilaisia suojatoimintoja, kuten ylikuormitussuojan, yli- tai alijännitesuojan, lämpötilavalvonnan tai hätäkatkaisun mahdollisen virheen tapahtuessa. Vialliset tai syväpurkaantuneet akut havaitaan heti, minkä ansiosta käyttövarmuus nousee huomattavasti.
Sarjan toimituslaajuuteen kuuluu viisi voimaholkkia koissa 15, 17, 19, 21 ja 22 mm. Koko sarja toimitetaan kestävässä muovilaukussa, joka takaa turvallisen säilytyksen. Laukun saranat ja soljet on valmistettu jaloteräksestä pitkän käyttöiän takaamiseksi. Laukku tarjoaa lisäksi vapaan merkintäkentän, joka mahdollistaa yksilöllisen merkinnän käyttäjälle sekä piktogrammit, jotka takaavat sisällön huomattavasti paremman tunnistettavuuden. Integroitu pienosalokero huolehtii järjestyksestä.
OMINAISUUDET
Pakkaus: Muovilaukku, erittäin tukeva
mittaustarkkuus (K) Lpa: 3
Ladattava akku: kyllä
Akkutyyppi: 18650
Verkkopistoke: euro-pistorasia (01)
Jännite (V): 18
Laturin jännite: 230V AC
Paristo/akku: 515.6004
Kierrosluku: 0 – 2400
mittaustarkkuus (K) Lwa: 3
Pistokkeen jännite: 230
Enimmäisavausmomentti: 690 Nm
Enimmäiskiristysmomentti oikealle: 1 = 410 Nm
Enimmäiskiristysmomentti oikealle 2: 2 = 550 Nm
Enimmäiskiristysmomentti oikealle 3: 3 = 690 Nm
Mittausepävarmuus, tärinännopeutus: 1.5
Äänen tehotaso (dbA): 108
Tärinännopeutus: < 29 Pariston koostumus: litium (uudelleenladattava) Taajuus: 50 Nelikantavääntiö, tuuma: 1/2" Akun jännite ja kapasiteetti: 18 V - 4,0 Ah Käyttö: 1/2" Latureiden määrä: 1 Akkujen määrä: 2 Pakkauksen sisältö: 1 Osia sarjassa: 9 Käyttötapa: Akkupakkaus Sähköjännite: 18 V Akkutekniikka: Litiumioni Litiumtiedote: tuote sisältää litiumia (sisäänrakennettuna tai erillisenä) Akkukapasiteetti [Ah]: 4,0 Akun jännite [V]: 18,0 Äänen painetaso (dbA): 100 tarvittavien akkujen määrä: 2 Standardi: DIN 3120 / ISO 1174 Paino g: 6700 Sisältää pariston: kyllä Sisältää litiumpariston: kyllä Pariston paino: 0.68 EAN 4042146909577

Tuotemerkki

Kstools

Kstools on yksi euroopan suurimmista työkalutoimittajista. Jo 22 vuoden ajan on nykyaikainen KS Tools tarjonnut ratkaisuja ja innovatiivisia työkaluja vastaamaan huipputeknologisen elämämme jatkuvasti muuttuvia vaatimuksia. Tuoterepertuaarista löytyy 17000 erilaista laatutyökalua.
x  Powerful Protection for WordPress, from Shield Security
Sivusto on suojattu ohjelmalla
Shield Security