ASIASKASPALVELU Ma-pe 8.00-16.30 ☎ 010 321 9790 info@silikotek.fi

Ilmainen toimitus yli 150 €:n tilauksiin! Poislukien rahtituotteet.

TILAUS- JA SOPIMUSEHDOT

OMA TILI

Ale!

Kstools 515.6200-eMONSTER hiiliharjaton akkukäyttöinen kulmahiomakone

369,00 

Kstools akkukulmahiomakone 125 mm, 515.6200. Kulmahiomakoneella on 9000 kierrosta.
Rekisteröimällä myönnämme hiiliharjattomalle moottorille 10-vuoden takuun.
Toimitussisältö: 2xakkua, laturi, kantolaukku

Tuotemerkki:Kstools
Tuotetunnus (SKU): 515.6200 Osasto:

Kuvaus

soveltuu enintään 125 mm:n hihnapyörän halkaisijalle
14 mm:n työkalunpidin kaikille yleisille hiomalaikoille
tehokas, enintään 9 000 min-1 kierrosluku
bis zu 120 Trennschnitte (20 mm Stahlrohr) mit einem 4,0Ah Akku
pienten pintojen tehokkaaseen hiomiseen, katkaisuun ja kiillotukseen
kulumaton, harjaton käyttömoottori
kestävä kahden komponentin kotelo
sopii akkukäyttöiseen työhön
voimakas 18 V:n eMONSTER-akkujärjestelmä
Erittäin tehokas litiumioniakku
6-portainen kierrosluvun säätö nuolinäppäimellä
digitaalinen kierrosluvun näyttävä LED-näyttö
erilaisia turvaominaisuuksia käyttäjän ja laitteen suojaamiseen
ylijännitesuoja
alijännitesuoja
oikosulkusuoja
turvallinen käynnistys
lämpötilanvalvonta
lataustila näytetään akun testipainikkeella
lataustilan ilmaisu 3-värisellä LED-näytöllä
vahvassa eMONSTER-muovilaatikossa
toimitukseen sisältyvät 4,0 Ah:n akut ja 8 A:n pikalaturi
eMONSTER Brushless -akkukulmahiomakone on tehokas työkalu, joka tuottaa huomattavan alhaisesta omapainostaan huolimatta vaikuttavia tuloksia. Erinomaisen käyttömukavuutensa ja miellyttävän otetunteen ansiosta se tarjoaa maksimaalista hallintaa ja mukavuutta työskentelyssä.
Kulmahiomakoneen harjaton moottori parantaa käyntiaikaa huomattavasti yhtä akkulatausta kohti, mikä vähentää joutoaikoja ja pidentää huomattavasti laitteen käyttöikää.
Työkalupidin koostuu korkealaatuisesta 14 mm:n karakierteestä, joka takaa hioma-aineen luotettavan kiinnityksen. Lisäksi tukilaippa on varustettu O-renkaalla käyttöturvallisuuden lisäämiseksi.
Kulmahiomakoneen digitaalisen kierrosluvun säätämisen ansiosta voit työskennellä sellaisten hioma-aineiden kanssa, jotka eivät voi ylittää sallimaasi maksimaalista kierroslukua. Kierroslukua voi säätää nuolinäppäimillä kuudessa asteessa. Optimaalisen suojan takaamiseksi käsisuoja voidaan sovittaa nopeasti ja vaivattomasti pikakiinnittimellä. Tärinää vaimentavan kahvan ansiosta heilahduksia vähennetään tehokkaasti eikä niitä siirretä suoraan käsiin. Se mahdollistaa pidemmät ja mukavammat käyttöajat.
Sarjaan sisältyvät 4.0 Ah:n akut ovat todellisia voimapaketteja ja soveltuvat ihanteellisesti käyttöön vaativilla työalueilla. Litiumioniteknologian ansiosta ei-toivottua muisti-ilmiötä ei esiinny, minkä ansiosta akku voidaan ladata ja purkaa ilman kapasiteetin menetystä. Lisäksi akulle on ominaista alhainen itsestään purkautuminen. Akun tämänhetkisen lataustilan voi lukea 3-asteiselta LED-näytöltä milloin tahansa akun tarkistuspainikkeen avulla. Sen avulla voit aina tarkkailla jäljellä olevaa energiavarantoa ja suunnitella työsi tehokkaasti.
Oheisella 8 A:n pikalaturilla akku ladataan todella nopeasti ja tehokkaasti. Laitteessa on perusteellinen jäähdytysjärjestelmä, jonka aktiivinen ilmanjäähdytys johtaa latauksen aikana syntyvän lämmön tehokkaasti pois ja sen ansiosta akun käyttöikä pitenee huomattavasti. Laturin LED-näytöltä voi lukea eri akkutilat. eMONSTER-tuoteperheen älykäs järjestelmäprotokolla takaa tehokkaan ja hellävaraisen pikalataustoiminnon laitteen, akun ja laturin verkottumisen avulla. Näiden komponenttien jatkuvalla valvonnalla voi aktivoida erilaisia suojatoimintoja, kuten ylikuormitussuojan, yli- tai alijännitesuojan, lämpötilavalvonnan tai hätäkatkaisun mahdollisen virheen tapahtuessa. Vialliset tai syväpurkaantuneet akut havaitaan heti, minkä ansiosta käyttövarmuus nousee huomattavasti.
Koko sarja toimitetaan kestävässä muovilaukussa, joka takaa turvallisen säilytyksen. Laukun saranat ja soljet on valmistettu jaloteräksestä pitkän kestävyyden takaamiseksi. Laukku tarjoaa lisäksi merkintäkentän yksilöllisille merkinnöille sekä piktogrammit sisällön paremmaksi tunnistettavuudeksi. Laukussa on valmiiksi tyhjä paikka lisäakulle, alue katkaisulaikoille ja integroitu pienosalokero lajitellun säilytyksen takaamiseksi.

OMINAISUUDET
Pakkaus: Muovilaukku, erittäin tukeva
Laturin jännite: 230V AC
Pistokkeen jännite: 230
Pariston koostumus: litium (uudelleenladattava)
Ladattava akku: kyllä
Akkutyyppi: 18650
Verkkopistoke: euro-pistorasia (01)
Jännite (V): 18
Paristo/akku: 515.6004
Litiumtiedote: tuote sisältää litiumia (sisäänrakennettuna tai erillisenä)
mittaustarkkuus (K) Lpa: 3
mittaustarkkuus (K) Lwa: 3
Mittausepävarmuus, tärinännopeutus: 1.5
Kierrosluku: 9000
Äänen tehotaso (dbA): 96
Tärinännopeutus: < 4,831 tärinänkiihdytin Lisäkahva: 3,371 Taajuus: 50 Sisältää litiumpariston: kyllä Latureiden määrä: 1 Lataus (Ah): 4,0 Akkujen määrä: 2 Pakkauksen sisältö: 1 Osia sarjassa: 4 Käyttötapa: Akkupakkaus Sähköjännite: 18 V Akun jännite ja kapasiteetti: 18 V - 4,0 Ah Akkutekniikka: Litiumioni Sisältää pariston: kyllä Akkukapasiteetti [Ah]: 4,0 Äänen painetaso (dbA): 85 Akun jännite [V]: 18,0 tarvittavien akkujen määrä: 2 Standardi: DIN 3120 / ISO 1174 Levyn halkaisija [mm]: 125 Paino g: 5400 Pariston paino: 0.68 EAN 4042146909584

Tuotemerkki

Kstools

Kstools on yksi euroopan suurimmista työkalutoimittajista. Jo 22 vuoden ajan on nykyaikainen KS Tools tarjonnut ratkaisuja ja innovatiivisia työkaluja vastaamaan huipputeknologisen elämämme jatkuvasti muuttuvia vaatimuksia. Tuoterepertuaarista löytyy 17000 erilaista laatutyökalua.
x  Powerful Protection for WordPress, from Shield Security
Sivusto on suojattu ohjelmalla
Shield Security