ASIASKASPALVELU Ma-pe 8.00-16.30 ☎ 010 321 9790 info@silikotek.fi

Ilmainen toimitus yli 150 €:n tilauksiin! Poislukien rahtituotteet.

TILAUS- JA SOPIMUSEHDOT

OMA TILI

Ale!

Kstools 515.6300 eMONSTER akkuiskuporakone, ruuvinväännin 18V hiiliharjaton

Alkuperäinen hinta oli: 496,00 €.Nykyinen hinta on: 235,00 €.

Huikea uutuus Kstools Akkuiskuporakone, ruuvinväännin hiiliharjattomalla mottorilla ja toimitetaan 2 akulla ja laturilla. Saat rekisteröimällä uskomattoman 10 vuoden takuun hiiliharjattomalle moottorille. Toimitukset alkaa Loka,- marraskuun vaihteessa. Varaa heti omasi.

Tuotemerkki:Kstools
Tuotetunnus (SKU): 515.6300 Osastot: , Avainsana tuotteelle

Kuvaus

eMONSTER 18 V Brushless -akkukäyttöinen iskuporakone ruuvinväännin 515.6300 – suorituskykyinen moottori 60 Nm ja 13 mm:n Röhm-metallipikaistukka, vääntömomentin esivalinta, 2-vaihteinen moottori, 3-in-1-toiminto, LED-työvalo – mukana 2 x 2.0 Ah:n akut ja laturi – verkossa rekisteröityessä 10 vuoden takuu Brushless-moottoriin!
eMONSTERin Brushless-akkuiskuruuvinväännin on erittäin monipuolinen työkalu ja eMONSTER-sarjan monilahjakkuus. Tätä akkuiskuruuvinväännintä voi käyttää joustavasti iskuporaukseen, poraukseen tai ruuvaamiseen. Integroidulla vääntömomentin esivalinnalla voima voidaan säätää tarkkaan 25 eri momenttia aina 60 Nm:n asti. Se tekee akkuiskuruuvinvääntimestä erityisen suorituskykyisen ja monipuolisen. Laadukas 2-vaihteinen moottorin kierrosluku 450 1/min ensimmäisellä vaihteella ja 1900 1/min toisella vaihteella. Sopii myös hyvin matalan kierrosalueen johdosta kierteitykseen. Sen ansiosta iskuruuvinväännintä voidaan hyödyntää sekä tarkkaan työhön että nopeaan etenemiseen vaativissa tehtävissä.
Akkuiskuruuvinvääntimen harjaton moottori parantaa huomattavasti käyntiaikaa yhtä akkulatausta kohti, mikä vähentää joutoaikoja ja pidentää huomattavasti laitteen käyttöikää. Integroitu LED-valaisin huolehtii työalueen optimaalisesta valaistuksesta, säädettävä kierrosnopeus taas mahdollistaa tarkan työskentelyn. Akkuiskuruuvinvääntimen laadukas 13 mm:n Röhm-metallipikaporaistukka tarjoaa luotettavan ja nopean poran kiinnittymisen.
Sarjaan kuuluvat 2.0 Ah:n akut, joista kukin painaa vain 400 g, ovat erittäin kevyitä ja tekevät akkuiskuruuvivääntimestä ihanteellisen kumppanin kevyille ja joustaville työalueille. Litiumioniteknologian ansiosta ei-toivottua muisti-ilmiötä ei esiinny, minkä ansiosta akku voidaan ladata ja purkaa ilman kapasiteetin menetystä. Lisäksi akulle on ominaista alhainen itsestään purkautuminen. Akun tämänhetkisen lataustilan voi lukea 3-asteiselta LED-näytöltä milloin tahansa akun tarkistuspainikkeen avulla. Sen avulla voit aina tarkkailla jäljellä olevaa energimäärää ja suunnitella työsi tehokkaasti.
Mukana toimitetulla 3 A:n laturilla akku latautuu nopeasti ja tehokkaasti. Laturin LED-näytöltä voi lukea eri akkutilat. eMONSTER-tuoteperheen älykäs järjestelmäprotokolla takaa tehokkaan ja hellävaraisen pikalataustoiminnon laitteen, akun ja laturin verkottumisen avulla. Näiden komponenttien jatkuvalla valvonnalla voi aktivoida erilaisia suojatoimintoja, kuten ylikuormitussuojan, yli- tai alijännitesuojan, lämpötilavalvonnan tai hätäkatkaisun mahdollisen virheen tapahtuessa. Vialliset tai syväpurkaantuneet akut havaitaan heti, minkä ansiosta käyttövarmuus nousee huomattavasti.
Koko sarja toimitetaan kestävässä muovilaukussa, joka takaa turvallisen säilytyksen. Laukun saranat ja soljet on valmistettu jaloteräksestä pitkän kestävyyden takaamiseksi. Laukussa on vapaa merkintäkenttä yksilöllisiä merkintöjä varten sekä piktogrammit sisällön selkeyden parantamiseksi. Lisäksi laukussa on valmiiksi tyhjä paikka lisäakuille, sopivalle eMONSTER-bitsisarjalle ja integroidulle pien osalokerolle pienten lisätarvikkeiden säilytyksen mahdollistamiseksi.

OMINAISUUDET
Pakkaus: Muovilaukku, erittäin tukeva
Taajuus: 50
Kierrosluku: 0 – 1900
Vääntömomentti enintään: 60
Paristo/akku: 515.6002
Käyttö: 13 mm
Akun jännite ja kapasiteetti: 18 V – 2,0 Ah
Mittausepävarmuus, tärinännopeutus: 1.5
mittaustarkkuus (K) Lwa: 3
mittaustarkkuus (K) Lpa: 3
Laturin jännite: 230V AC
Jännite (V): 18
Verkkopistoke: euro-pistorasia (01)
Ladattava akku: kyllä
Pariston koostumus: litium (uudelleenladattava)
Pistokkeen jännite: 230
Litiumtiedote: tuote sisältää litiumia (sisäänrakennettuna tai erillisenä)
Latureiden määrä: 1
Akkukapasiteetti [Ah]: 2,0
Akkujen määrä: 2
Pakkauksen sisältö: 1
Osia sarjassa: 4
Käyttötapa: Akkupakkaus
Sähköjännite: 18 V
Akkutekniikka: Litiumioni
Äänen painetaso (dbA): 85
Sisältää litiumpariston: kyllä
Akun jännite [V]: 18,0
Äänen tehotaso (dbA): 93
tarvittavien akkujen määrä: 2
Standardi: DIN 3120 / ISO 1174
Paino g: 4000
Ean koodi: 4042146909591
Sisältää pariston: kyllä
Tärinännopeutus: < 9,809 13 mm:n Röhm-metallipikaporaistukka kolmitoiminen laite ruuvinvääntö-, poraus- ja iskuporaustoiminnoilla tehokas 60 Nm:n enimmäisvääntömomentti laadukas 2-portainen vaihteisto kulumaton, harjaton käyttömoottori kestävä komponentti runko sopii akkukäyttöiseen työhön Normaalin käytön tärinän kiihtyvyys: 3,969 m/s² ja iskuporaustilassa 9,809 m/s² käytännöllinen suunnanvaihto vasemmalle/oikealle voimakas 18 V:n eMONSTER-akkujärjestelmä Erittäin tehokas litiumioniakku vääntömomentin esivalinta säädettävissä 25 portaan välein LED-työvalo vaihtuva nopeus ylijännitesuoja alijännitesuoja oikosulkusuoja lämpötilanvalvonta lataustila näytetään akun testipainikkeella lataustilan ilmaisu 3-värisellä LED-näytöllä vahvassa eMONSTER-muovilaatikossa toimitukseen sisältyvät 2x2,0 Ah:n akut ja 3 A:n pikalaturi

Tuotemerkki

Kstools

Kstools on yksi euroopan suurimmista työkalutoimittajista. Jo 22 vuoden ajan on nykyaikainen KS Tools tarjonnut ratkaisuja ja innovatiivisia työkaluja vastaamaan huipputeknologisen elämämme jatkuvasti muuttuvia vaatimuksia. Tuoterepertuaarista löytyy 17000 erilaista laatutyökalua.
x  Powerful Protection for WordPress, from Shield Security
Sivusto on suojattu ohjelmalla
Shield Security