Valitse sivu

Lahjakortti

10,00 250,00 

Poista
Tuotetunnus (SKU): Ei saatavilla/-tietoa Osasto:

Kuvaus

Lahjakortti on voimassa vuoden (365 päivää) ostopäivästä. Voimassaolopäiviä voidaan siirtää alkamaan merkkipäivänä ja loppumaan vuoden kuluttua merkkipäivästä, mikäli tilauksen yhteydessä kassalla kirjoittaa viestiin oikean alkamispäivän.

Ohjeet lahjakortin ostajalle:

Valitse haluamasi lahjakortin summa pudotusvalikosta. Voit ostaa useampia lahjakortteja samalla kerralla joko yhdelle tai useammalle vastaanottajalle. Valittuasi summan, tulee esille kentät, joihin syötetään vastaanottaja, lähettäjän nimi sekä viesti.
Lahjakortti lähetetään välittömästi onnistuneen maksun jälkeen “Vastaanottaja”-kohdassa ilmoitettuun sähköpostiin (tai useampaan). Jos haluat tulostaa lahjakortin tai lähettää sen vasta tiettynä päivänä, kirjoita “Vastaanottaja”-kenttään oma sähköpostiosoitteesi. Näin saat lahjakortin itsellesi ja voit tulostaa sen tai lähettää oikeana päivänä saajalle.

Ohjeet lahjakortin saajalle:

Jos sait lahjakortin sähköpostitse, voit painaa sähköpostin nappulaa “Lunasta”, jolloin sinut ohjataan kauppaan ja lahjakortti rekisteröityy valmiiksi kassalle. Mikäli et tällä kerralla haluakaan käyttää lahjakorttia, ei hätää, se jää kyllä voimaan kunnes haluat käyttää sen.
Voit myös kopioida tai kirjoittaa lahjakortin koodin sähköpostista tai tulosteesta ostoskorin “Kupongin koodi” kohtaan. Koodin voi myös lisätä kassalla joko kohdasta “Onko sinulla kuponki?” tai “Onko sinulla lahjakortti”. Kun lahjakortti on rekisteröitynyt, se näkyy tilauksen summan yläpuolella. Samassa näet lahjakortin jäljelläolevan summan.

Lisätiedot

Lahjakortin arvo

10 €, 25 €, 50 €, 100 €, 250 €

x Logo: Shield Security
Sivusto on suojattu ohjelmalla
Shield Security