Valitse sivu
Ale!

Milwaukee akkuketjusaha M18 FCHS-121, FUEL

669,00 

Akkusaha joka on jopa tehokkaampi kuin monet polttomoottorisahat. Tästä ei tule pakokaasua, joten voit käyttää tätä sisätiloissa, erilaisissa saneeraus ja rakennuskohteissa. Huipputuote jokaisen toivehankinta akkumoottorisaha.

Tuotemerkit:Milwaukee
Tuotetunnus (SKU): M18 FCHS-121 Osastot: , Avainsanat tuotteelle ,

Kuvaus

M18 FUEL™ ketjusaha tuottaa voimaa, joka peittoaa useimmat polttoainekäyttöiset ketjusahat eri työskentelytilanteissa.
FUEL™ teknologia sallii sahan pitämään nopeuden yllä kovimpienkin työtehtävien läpi, jonka ansiosta se peittoaa polttoainekäyttöiset ketjusahat jopa 40cc..
Uuden sukupolven hiiliharjaton POWERSTATE™ moottori: tämä Milwaukeen® voimakkain moottori hyödyntää korkeimman luokan magneetteja ja 175% enemmän kuparia vs. aikaisemmat moottorit.
Uuden sukupolven REDLINK PLUS™ elektroniikka tarjoaa edistyksellisintä digitaalista ylikuormitussuojaa sekä työkalulle että akulle ja parantaa merkittävästi työkalun suorituskykyä kuormituksessa.
Uusi REDLITHIUM-ION™ High Output™ 12,0 Ah akku takaa ennenäkemätömän akkurakenteen, elektroniikan ja kestävän suorituskyvyn sekä tuottaa eniten työtä latauksella verrattuna muihin Milwaukee® akkuihin.
Tuottaa todella korkealaatuista työtä/lataus – sahaa 150 palaa 100 mm x 100 mm puuta yhdellä täydellä 12,0 Ah akulla.
Kestävä kokometallinen vaihteisto tarjoaa parasta laatua työskentelyyn.
Säädeltävän nopeuskytkimen avulla käyttäjä voi kontrolloida nopeutta täydellisesti ja näin ketjusaha saavuttaa täyden nopeuden alle sekunnissa.
Kokometalliset hampaanterät mahdollistavat käyttäjälle ensiluokkaisen sahauksen. Läikkymätön öljysäiliö kirkkaalla ikkunalla helpottaa tankin käyttöä ja parantaa näkyvyyttä. Mukana voiteluöljy 80cc, kiristystyökalu ja laikan suoja.

Tekniset tiedot M18 FCHS-121M18 FCHS-121
Akkutyyppi Li-ion
Akun kapasiteetti (Ah) 12.0
Ketjun nopeus (m/s) 12.4
Laipan pituus (cm) 40
Mukana laturi 130 min
Mukana tulevien akkujen määrä 1
Paino akun kanssa (kg) 6.4
Toimitetaan
Tuotenumero 4933464223
Voltit (V) 18

Tuotemerkki

Milwaukee

Milwaukee akku- ja sähkötyökaluille saa kolmen vuoden takuun rekisteröimällä koneet netissä. Takuu akuille on kaksivuotta. Milwaukee koneet on suunniteltu ammattikäyttöön ja kovaan kulutukseen.
x Logo: Shield Security
Sivusto on suojattu ohjelmalla
Shield Security