Valitse sivu

Milwaukee M18 FUEL™ FCHS Akkuketjusaha 40 cm laipalla, runko

399,00 

M18 FUEL™ -ketjusaha tuottaa voimaa, joka peittoaa useimmat polttoainekäyttöiset ketjusahat eri työskentelytilanteissa. FUEL™-teknologia mahdollistaa nopeuden ylläpitämisen kovimpienkin työtehtävien läpi, jonka ansiosta se peittoaa polttoainekäyttöiset ketjusahat jopa 40cc.
Uuden sukupolven hiiliharjaton POWERSTATE™-moottori, REDLINK PLUS™ -elektroniikka ja REDLITHIUM™ HIGH OUTPUT™ 12,0 Ah -akku tuottavat erinomaisen suorituskyvyn, kestävyyden ja käyttöajan vaativissakin työtehtävissä. Sahaa 150 palaa 100 mm x 100 mm puuta yhdellä 12,0 Ah akun latauksella.

Kestävä kokometallinen vaihteisto tarjoaa parasta laatua työskentelyyn. Säädeltävän nopeuskytkimen avulla käyttäjä voi kontrolloida nopeutta täydellisesti ja sen avulla saavuttaa täyden nopeuden alle sekunnissa. Kokometalliset kaatopiikit mahdollistavat ensiluokkaisen sahauksen.
Läikkymätön ja kirkas öljysäiliö helpottaa sen täyttämistä. Mukana toimitetaan voiteluöljy 80cc, kiristystyökalu ja laikan suoja.

Toimitetaan ilman akkua ja laturia

Tuotemerkit:Milwaukee
Tuotetunnus (SKU): 4933464723 Osasto:

Kuvaus

Tekniset tiedot  M18 FCHS-0
Akkutyyppi Li-ion
Akun kapasiteetti (Ah) Ei akkuja
Ketjunnopeus (m/s) 12.4
Laipan pituus (cm) 40
Mukana tulevien akkujen määrä 0
Paino akun kanssa (kg)
Sisältää
Toimitetaan Toimitetaan ilman laatikkoa
Tuotenumero 4933464723
Vakiovarustus Voiteluöljy 80cc, kiristystyökalu, laikan suoja
Voltit (V) 18

 

 

Tuotemerkki

Milwaukee

Milwaukee akku- ja sähkötyökaluille saa kolmen vuoden takuun rekisteröimällä koneet netissä. Takuu akuille on kaksivuotta. Milwaukee koneet on suunniteltu ammattikäyttöön ja kovaan kulutukseen.

x Logo: Shield Security
Sivusto on suojattu ohjelmalla
Shield Security