Valitse sivu

Milwaukee M18 Supersetti: 3 konetta, 2 x 5.0 Ah akkua, laturi ja kuljetuslaukku

598,00 

Milwaukeen upea M18 Supersetti sisältää seuraavat:

  • CBLDD Hiiliharjaton Porakone/Ruuvinväännin

  • CAG-125X-0 Kulmahiomakone 125mm

  • M18 FIWF12-0 Iskevä Mutterinväännin Kitkarenkaalla
  • 2 x 5.0 Ah Akkua
  • Laturi
  • Kuljetuslaukku
Tuotemerkit:Milwaukee

Kuvaus

Milwaukee M18 CBLDD Hiiliharjaton Porakone/Ruuvinväännin 2 x 5.0 Ah akuilla & laturilla

Pituus on vain 165 mm, mikä helpottaa ahtaissa paikoissa työskentelyä. 13 mm metallinen Heavy Duty -istukka nopeuttaa terien vaihtoa ja pitää terän paikallaan.
60 Nm vääntö – paras voima suhteessa kokoon.

REDLINK™-ylikuormitussuojan elektroniikka työkaluissa ja akussa tuottaa luokkansa parhaan kestävyyden. REDLITHIUM™-ION-akku takaa pitkän käyttöajan sekä optimoi kestävyyden. Kokometallinen käännettävä vyöpidin. Virtamittari ja LED-työvalo. Toimii kaikilla MILWAUKEE® M18™ -akuilla.

 

Milwaukee M18 Kulmahiomakone 125mm CAG-125X-0

Milwaukeen® suunnittelema hiiliharjaton POWERSTATE™-moottori tarjoaa 10x pidemmän moottorin käyttöiän. REDLINK PLUS™ -elektroniikka tarjoaa kehittyneen digitaalisen ylikuormitussuojan sekä työkalulle että akulle parantaen ainutlaatuisella tavalla työkalun suorituskykyä kuormituksessa. Laadukas vaihteisto käyttää samaa järjestelmää kuin huippusuorituskykyiset johdolliset kulmahiomakoneet.
125 mm pikalukollinen rikkomasuoja tarjoaa tehokkaan katkaisukapasiteetin sekä nopeat suojan säädöt ilman avainta. 100 % avaimeton laikan vaihto FIXTEC-järjestelmän ansiosta. Kapea kahvan muotoilu. Irroitettava pölyikkuna estää roskien pääsyn koneen sisälle ja pidentää moottorin käyttöikää.

REDLITHIUM-ION™-akku tarjoaa ensiluokkaisen akun rakenteen, elektroniikan ja tasaisen suorituskyvyn ansiosta paitsi pidemmän käyttöajan myös pidemmän akun käyttöiän. Yksittäisten akun kennojen valvonta optimoi työkalun käyttöajan ja varmistaa akun kestävyyden. Virtamittari, joka ilmaisee jäljellä olevan varauksen. Toimii kaikilla Milwaukee® M18™ -akuilla. Toimitetaan ilman akkua ja laturia.

Milwaukee M18 FIWF12-0 Iskevä Mutterinväännin Kitkarenkaalla

Hiiliharjaton POWERSTATE™-moottori kestää pidempään ja on jopa 20 % tehokkaampi. REDLINK PLUS™ -elektroniikka tarjoaa kehittyneen digitaalisen ylikuormitussuojan sekä työkalulle että akulle parantaen ainutlaatuisella tavalla työkalun suorituskykyä kuormituksessa. DRIVE CONTROL tarjoaa 4 eri nopeus- ja vääntömomenttiasetusta taaten näin työkalun monikäyttöisyyden.

  • Toiminto 1 tarkkaan työhön
  • Toiminto 2 auttaa estämään ruuvien ja materiaalin vahingoittumista
  • Toiminto 3 tarjoaa maksimaalista suorituskykyä vaativiinkin toimintoihin
  • Toiminto 4 optimoi vääntötehon ja suorituskyvyn tarkkaan työhön sopivaksi

REDLITHIUM™-ION-akun ylivoimainen rakenne, elektroniikka ja jatkuva suorituskyky takaavat pidemmän käyttöajan ja -iän. Yksittäisten akun kennojen valvonta optimoi työkalun käyttöajan ja varmistaa akun kestävyyden. Kirkas LED-työvalo valaisee työstettävän pinnan. Täysmetallinen vyöpidike voidaan kiinnittää koneen molemmille puolille – ripusta kätevästi työkalusi.
Toimii kaikilla MILWAUKEE® M18™ -akuilla.

Tuotemerkki

Milwaukee

Milwaukee akku- ja sähkötyökaluille saa kolmen vuoden takuun rekisteröimällä koneet netissä. Takuu akuille on kaksivuotta. Milwaukee koneet on suunniteltu ammattikäyttöön ja kovaan kulutukseen.
x Logo: Shield Security
Sivusto on suojattu ohjelmalla
Shield Security