Valitse sivu

Sievi AL GT Timber XL+ S3HRO Metsurin Saappaat

309,00 

Sievin AL GT Timber XL+ on tehty olosuhteisiin, joissa jalkineelta vaaditaan ylivoimaisen turvallisuuden lisäksi erinomaista käyttömukavuutta. Ne ovat valinta silloin, kun vaaditaan paljon.
GT Timber-sahasuojakenkä täyttää moottorisahan suojausluokan 2 mukaisen turvajalkinestandardin ja on memory foam -nilkkasuojan, joustavan pohjan ja GORE-TEX®-kalvon ansiosta myös käyttömukavuudeltaan huippuluokkaa.

Tuotemerkki:Sievin Jalkine
Tuotetunnus (SKU): 48-52813-393-71M-1 Osasto:

Kuvaus

AL GT Timber on viiltosuojattu turvakenkä moottorisahan käyttäjälle. Mallissa on tavallista leveämpi lesti ja nilkkaa tukeva memory foam –vaimennus. Hengittävä GORE-TEX® -kalvo pitää jalat kuivana säällä kuin säällä.
Korkeakuvioisessa uudistetussa kumikitkapohjassa on erinomaiset pito- ja kulutuksen kesto-ominaisuudet vaihtelevissakin olosuhteissa. Varpaat ovat suojattu kevyellä alumiinisella varvassuojalla. Jalkapohjaa suojaa teräksinen naulaanastumissuoja, joka antaa parhaan suojan teräviä esineitä vastaan. Kitkapohja kestää kuumuutta 300 °C asti.
Turvaluokitus: EN ISO 17249: Level 2 / S3 SRC HRO
Varvassuoja: Alumiini
Naulaanastumissuoja: Teräs
Pohjamateriaali: Kaksikerros (PU/RU)
Päällismateriaali: Pintanahka
Lesti: M-48 XL

Tuotemerkki

Sievin Jalkine

Sievin Jalkine on Pohjois-Euroopan johtava ja suurin turvakenkien sekä ammatijalkineiden valmistaja. Vapaa ajan jalkineeet kuuluvat myös tuoterepertuaariin.
Sievin Jalkine valmistaa turvakenkiä, ammatijalkineita ja vapaa ajan jalkineita. Sievin Jalkineista löytyy jokaiselle suomalaiselle sopiva jalkine, myös XL lestillä.

Lisätiedot

Paino 0,000000 kg
Mitat 0,000000 × 0,000000 × 0,000000 cm
Kenkäkoko

, , , , , , , , ,

x Logo: Shield Security
Sivusto on suojattu ohjelmalla
Shield Security