Valitse sivu

Sievi Racer Free Roller S1P Turvakengät

162,00 

Racer-kengissä on maailman kehittynein kantavaimennus, jonka perustana on Sievi FlexEnergy joustoelementti. Elementti sitoo syntyvää liike-energiaa ja yli 55 % energiasta palautuu askellukseesi. Sporttisen kevyt rakenne, hengittävä ja anatomisesti jalkaa tukeva muotoilu sekä käyttömukavuutta lisäävä Boa® kiristysmekanismi tekee Racer Freestä ylivoimaisen turvajalkineen.

Poista
Tuotemerkit:Sievin Jalkine
Tuotetunnus (SKU): Ei saatavilla/-tietoa Osastot: ,

Kuvaus

Standardi: EN ISO 20345: S1 P SRC
Varvassuoja: Alumiini
Naulaanastumissuoja: Teräs
Pohjamateriaali: 2-kerros PU/PU
Päällismateriaali: Tekstiili/PU-nahka
Lesti: M-44 Normaali

Sievi Racer on jalkine, joka yhdistää käyttömukavuuden ja työturvallisuuden aivan uudella tavalla. Sporttisen kevyt rakenne, anatomisesti jalkaa tukeva ja myötäilevä muotoilu, kevyet ja hengittävät materiaalit sekä uusi kulutusta kestävä ja erittäin pitävä ActionPro -kaksikerrospohja tekevät Raceristä ylivoimaisen turvajalkineen.

Parhaimman käyttömukavuuden saavuttamiseksi, kaikkiin Sievi Racer-jalkineisiin on lisätty Sievi FlexEnergy -joustoelementti, joka on jalkineen koko kantaosan kattava joustopala. Elementti on valmistettu BASF:n TPU Infinergy®-materiaalista, joka on maailman ensimmäinen vaahdotettu termoplastinen polyuretaani.

Tuotemerkki

Sievin Jalkine

Sievin Jalkine on Pohjois-Euroopan johtava ja suurin turvakenkien sekä ammatijalkineiden valmistaja. Vapaa ajan jalkineeet kuuluvat myös tuoterepertuaariin.
Sievin Jalkine valmistaa turvakenkiä, ammatijalkineita ja vapaa ajan jalkineita. Sievin Jalkineista löytyy jokaiselle suomalaiselle sopiva jalkine, myös XL lestillä.

Lisätiedot

Kenkäkoko

,

Kengän ominaisuudet

3D-dry®, BOA® Fit System, DUAL-pohjallinen, ESD, FlexStep®, Naulaanastumissuoja teräs, Öljyn ja useiden kemikaalien kesto, Pohjamateriaali PU/PU, Sievi FlexEnergy, Varvassuoja alumiini

x Logo: Shield Security
Sivusto on suojattu ohjelmalla
Shield Security