Valitse sivu

Sievin Spike GT Roller Turvatalvikenkä nastamekansimilla

288,00 

Spike GT Roller on uudistettu versio Sievi Spike nastakengästä. Nämä Goretex turvanilkkurit pitävät sinut lämpinänä ja pystyssä, vaikka talvi kääntyisi kosteaksi. Nastamekanismin ansiosta sinun ei tarvitse vaihtaa kenkiä kun alusta ei arvosta nastoilla kävelyä.
Boa Roller helpottaa ja nopeuttaa kenkien pukemista!

Poista
Tuotemerkit:Sievin Jalkine
Tuotetunnus (SKU): Ei saatavilla/-tietoa Osastot: , Avainsanat tuotteelle , , , ,

Kuvaus

Täysin uudistetut Sievi Spike nastakengät ovat edelläkävijä liukastumistapaturmien ehkäisemisessä. Sievi Spike -jalkineissa on pohjarakenteeseen integroitu, täysin uudistettu ja patentoitu nastamekanismi, joka mahdollistaa nastojen kääntämisen helposti ulos ja sisään riisumatta jalkineita jalasta. Uudistettu Sievi Spike on edeltäjäänsä huomattavasti kevyempi, joustavampi, helppokäyttöisempi ja siinä on erinomainen pito myös ilman nastoja. Kestävät materiaalit, tyylikäs ulkonäkö sekä erinomaisen pidon takaava nastamekanismi tekee Sievi Spikestä ylivoimaisen jalkineen pohjoisen olosuhteisiin.

Tuotemerkki

Sievin Jalkine

Sievin Jalkine on Pohjois-Euroopan johtava ja suurin turvakenkien sekä ammatijalkineiden valmistaja. Vapaa ajan jalkineeet kuuluvat myös tuoterepertuaariin.
Sievin Jalkine valmistaa turvakenkiä, ammatijalkineita ja vapaa ajan jalkineita. Sievin Jalkineista löytyy jokaiselle suomalaiselle sopiva jalkine, myös XL lestillä.

Lisätiedot

Kenkäkoko

, , , , , , , , ,

x Logo: Shield Security
Sivusto on suojattu ohjelmalla
Shield Security