Valitse sivu

Sievi Spike Soft Talvikenkä nastamekanismilla

215,00 

Spike Soft on uudistettu versio Sievi Spike nastamekanismikengästä. Mukavat ja lämpimät talvikengät, joilla pysyt pystyssä ja jaloillaan koko päivän. Nastamekanismin ansiosta sinun ei tarvitse vaihtaa kenkiä kun alusta ei arvosta nastoilla kävelyä.

Poista
Tuotemerkit:Sievin Jalkine
Tuotetunnus (SKU): Ei saatavilla/-tietoa Osastot: , Avainsanat tuotteelle , , , ,

Kuvaus

Täysin uudistettu Sievi Spike on edelläkävijä liukastumistapaturmien ehkäisemisessä. Sievi Spike -jalkineissa on pohjarakenteeseen integroitu, täysin uudistettu ja patentoitu nastamekanismi, joka mahdollistaa nastojen kääntämisen helposti ulos ja sisään riisumatta jalkineita jalasta. Uudistettu Sievi Spike on edeltäjäänsä huomattavasti kevyempi, joustavampi, helppokäyttöisempi ja siinä on erinomainen pito myös ilman nastoja. Kestävät materiaalit, tyylikäs ulkonäkö sekä erinomaisen pidon takaava nastamekanismi tekee Sievi Spikestä ylivoimaisen jalkineen pohjoisen olosuhteisiin.

Tuotemerkki

Sievin Jalkine

Sievin Jalkine on Pohjois-Euroopan johtava ja suurin turvakenkien sekä ammatijalkineiden valmistaja. Vapaa ajan jalkineeet kuuluvat myös tuoterepertuaariin.
Sievin Jalkine valmistaa turvakenkiä, ammatijalkineita ja vapaa ajan jalkineita. Sievin Jalkineista löytyy jokaiselle suomalaiselle sopiva jalkine, myös XL lestillä.

Lisätiedot

Kenkäkoko

, , , , , , , , ,

Saatat myös pitää...

  • Sievi Spike 3 Talviturvakengät nastamekanismilla

    239,00 
  • Sievin Spike GT Roller Turvatalvikenkä nastamekansimilla

    288,00 
  • Sievi Star Hiker S3 Talviturvakengät (leveämpi XL-lesti koossa 39-47)

    139,00 
x Logo: Shield Security
Sivusto on suojattu ohjelmalla
Shield Security