Valitse sivu

Sievi Star Polar XL+ S3 Talviturvakengät

159,00 

Metalliton varvassuoja ja naulaanastumissuoja. Vettähylkivä, hengittävä ja erittäin kevyt Primaloft®-lämmöneristys pitää jalkasi lämpimänä. Varren nilkkaosa on tuettu memory foam -nilkkasuojalla vammojen ehkäisemiseksi. Turvallisuutta parantavat heijastimet. Vetoketju helpottaa pukemista.

Poista
Tuotemerkit:Sievin Jalkine
Tuotetunnus (SKU): Ei saatavilla/-tietoa Osastot: , Avainsanat tuotteelle , ,

Kuvaus

Sievin lämminvuoriset turvajalkineet on suunniteltu kylmien olosuhteiden vaatimusten mukaisesti. Lämin vuorimateriaali, lämpöä heijastavat pohjalliset, tilava lesti sekä FlexStep®-pohja, joka säilyttää pitonsa ja joustavuutensa myös pakkasolosuhteissa, tekevät sieviläisistä talviturvajalkineista luotettavan valinnan. Sievi Star-tuoteperheestä löydät myös turvallisuutta ja mukavuutta lisäävän memory foam -nilkkatuen.

Tuotemerkki

Sievin Jalkine

Sievin Jalkine on Pohjois-Euroopan johtava ja suurin turvakenkien sekä ammatijalkineiden valmistaja. Vapaa ajan jalkineeet kuuluvat myös tuoterepertuaariin.
Sievin Jalkine valmistaa turvakenkiä, ammatijalkineita ja vapaa ajan jalkineita. Sievin Jalkineista löytyy jokaiselle suomalaiselle sopiva jalkine, myös XL lestillä.

Lisätiedot

Kenkäkoko

, , , , , , , ,

x Logo: Shield Security
Sivusto on suojattu ohjelmalla
Shield Security