Valitse sivu

Snickers AllroundWork+, 37.5® huomiotalvihousut, lk 2

149,00 

Snickersin tyylikkäät lämpimät talvihousut löytyy koot: XS-XXL. Tilauksesta myös XS-XXL lyhyet versiot ja XS-XXL pitkät versiot. Tilausaika n. 1-2 vko

Poista
Tuotemerkit:Snickers
Tuotetunnus (SKU): 6639 Osasto:

Kuvaus

Lämpimänä ja näkyvänä kaikkialla. Näissä huomiotalvihousuissa on käytetty 37.5®-teknologiaa. Housut ovat erittäin lämpimät ja niissä on erinomainen ilmanvaihto. Työskentelymukavuutta ja suojaa, mihin voit luottaa. EN20471, Luokka 2. EN 14404

Heijastinnauhat molemmissa lahkeissa.

Nivelmittatasku, reisitasku, matkapuhelintasku, isot takataskut, vasaralenkit molemmilla puolilla ja ID-henkilökorttipidike reisitaskussa.

CORDURA®-vahvisteinen KneeGuard Pro™-polvisuojataskujärjestelmä, jonka tukitikkaukset pitävät polvisuojan aina oikeassa kohdassa, EN14404.

Lahkeiden sivuilla olevat pitkät vetoketjut helpottavat housujen pukemista päälle ja riisumista. Säädettävät lahkeensuut ja reiät kengännauhoille estävät housujen lahkeiden nousemista.

Koko

XS-lyhyt – XL-lyhyt XS – XXL   XS-pitkä – XL-pitkä

*Erikoiskokoisia vaatteita saa useimmista malleistamme. Näihin tuotantokokoisiin vaatteisiin lisätään 50 % lisämaksu, toimitusaika on 10-12 viikkoa ja niillä ei ole palautusoikeutta

Materiaali

Materiaali: Polyesteri (100 %), 230 g/m2. Vahvikkeet: CORDURA®-polyamidi (100 %), 205 g/m². Eristekerros: 37.5®-polyesteri (50 %), Repreve®-polyesteri (35 %), polyesteri (15 %) 60g/m².

Tuotemerkki

Snickers

Kaikki alkoi vihaisesta sähköasentajasta Yhden miehen näkemys käänteentekevästä työvaatetuksesta nosti Snickers Workwearin työvaatehistorian merkkitekijäksi. Snickers Workwearin tarina alkoi vuonna 1975, kun Matti Viio hermostui työvaatteisiin, jotka eivät olleet hänen mielestään riittävän hyviä. ”Oma apu paras apu”, hän ajatteli ja alkoi kehittää työvaatteita itse.

Lisätiedot

Koot

, , , , ,

x Logo: Shield Security
Sivusto on suojattu ohjelmalla
Shield Security