Valitse sivu

Vedenpitävä käsine GUIDE 5003W, 3 paria

89,37 

Vedenpitävä käsine GUIDE 5003W.
Tuulen- ja vedenpitävä talvikäsine synteettistä nahkaa
Vahvistukset kulutuksen kestävää PU:ta

  • Kokovuori, talvi
  • Muotoiltu istuvuus
  • Touch-toiminto peukalossa
  • Koot 8-12
Poista
Tuotetunnus (SKU): Guide 5003W Osasto:

Kuvaus

Tuulen- ja vedenpitävä talvikäsine synteettistä nahkaa

Vahvistukset kulutuksen kestävää PU:ta
Kokovuori, talvi
Muotoiltu istuvuus
Touch-toiminto peukalossa
Koot 8-12

Vedenpitävä käsine touch-toiminnolla
Lämmin ja vedenpitävä työkäsine valmistettu joustavasta materiaalista ja muotoiltu hyvin istuvaksi. Käsineessä on talvivuori ja tuulen- ja vedenpitävä kalvo, joka on kiinnitetty monin paikoin, että se pysyy paikallaan. Rystysten päällä oleva neopreeni pehmentää ja suojaa iskuilta. Vahvistukset kämmenessä tekevät käsineestä kulutusta kestävän. Tarranauhakiristys ranteessa, jonka ansiosta istuvuus on hyvä. Käsineessä on erittäin pitkä ranneke ja säädettävä lumilukko. Saumat on sijoitettu huolellisesti ja pidentävät käsineen käyttöikää ja suojaavat paremmin käyttäjää. Käsineessä on ergonominen ote. Peukalossa on johtavia kuituja, jonka ansiosta kosketinnäyttöä voi käyttää käsineitä riisumatta. Käsine on huomaamaton ilman heijastavia yksityiskohtia.

Sopii rakennuksille ja muihin ulkotöihin, kylmiin ja kosteisiin olosuhteisiin. Suojaa -10°C asteiseen lämpötilaan saakka.Materiaali & yksityiskohdat
Kämmen Synteettistä Amara nahkaa Vahvistukset Synteettistä PU-nahkaa Päällinen Softshell Rystyssuoja Neopreeni Sormiensivut Synteettistä Amara nahkaa Ranneke Erittäin pitkä lumilukolla Peukalon takaosa Softshell Kalvo Tuulen- ja vedenpitävä Vuori.

Lisätiedot

Paino 0.000000 kg
Mitat 0.000000 × 0.000000 × 0.000000 cm
Hanskakoko

, , , , ,

x Logo: Shield Security
Sivusto on suojattu ohjelmalla
Shield Security