Valitse sivu

ZEKLER 412RDB Bluetooth Kuulosuojaimet Radiolla ja Kuuntelutoiminnolla

329,00

ZEKLER 412RDB radio kuulosuojaimet.Taajuusriippuvainen kuuntelutoiminto ja Bluetooth® langaton teknologia
Vastaa vaatimuksia EN 352-1, 352-4, 352-6, 352-8 ja EMC-direktiivi 89/336/EEC.

Tuotetunnus (SKU): 3806 82161 Osasto:

Kuvaus

Tällä kuuulonsuojaimella Bluetooth langaton äänensiirto aivan uudelle laatutasolle. Radiokuulonsuojain ZEKLER 412RDB. Kuulonsuojain sisäänrakennetulla FM stereo radiolla, taajuusriippuvainen kuuntelutoiminto ja Bluetooth® langaton teknologia puhelimen käyttämiseen ja musiikin kuunteluun. Musiikkivirta pysähtyy ja FM radion äänitaso laskee sisään tulevan keskustelun myötä, turvallisuutta ylläpidetään kuuntelutoiminnolla. Hyvä vaimennus matalalla, korkealla ja keskitasoisella taajuudella. Päälakisangalla ja leveämmällä ja tiiviimmällä pehmusteella varustettu, tekee käyttämisestä mukavaa ja varmaa. Bluetooth® langaton tekniikka kommunikointiin esimerkiksi matkapuhelimen, kannettavan tietokoneen ja iPadin kanssa. Mikrofoni tehokkaalla äänenvaimennuksella selkeään kommunikointiin myös vaativissa meluolosuhteissa.Toiminto “Side Tone” tekee omasta äänestäsi kuuluvan ja selkeän kommunikointiin ja auttaa sinua puhumaan normaalilla äänentasolla myös meluisassa ympäristössä.Toiminto ?Adaptive Volume Control? säätää automaattisesti volyymia sisään tulevissa puhelinkeskusteluissa ympäristön äänitason mukaan. FM stereo radio 88 – 108 MHz äänitasolla (82dB(A)).Toiminto “Automatic Frequency Control” (AFC) vähentää melua radiokanavien välisessä haussa ja säilyttää valitun kanavan. Automaattinen asetus Stereo/Mono -välillä, joka tekee vastaanottamisesta vakaampaa olosuhteista riippumatta.Taajuusriippuvainen kuuntelu Level Dependent System vahvistaa ääntä ja mahdollistaa kuunnella ympäristön ääniä, kuitenkin suojaamalla sinua korkeilta impulssiääniltä. h Vaimennustaso: Level 2.

  • 3,5 mm AUX- liitäntä.
  • Johto 2 x 3,5 mm stereoliitännällä.
  • Säädettävä päälakisanka.
  • Pehmeät ja vaihdettavat pehmusteet.
  • Leveämmät ja mukavammat pehmusteet.
  • 10 m kattava alue Bluetooth® lähteeseen.
  • Toimitetaan 2 st 1,5V AA paristoilla.
  • Ladattavat akut (HR6 2100 mAh) ja laturi saatavilla lisävarusteina. Lataus n. 3 h seinälaturissa ja 8 h USB-liitännällä.
  • Käyttöaika 23 h samanaikaisesti muiden toimintojen olevan päällä.
  • “Akkuvahti” automaattisella sulkeutumisella, jos mitään toimintoja ei ole käytetty 6 tuntiin.

   

Brand

Zekler

Zekler vannoo teknisten ratkaisujen nimiin niin silmien, kuulon kuin hengityksenkin suojauksessa. Aistien suojaaminen on keskeinen asia työelämässä, mutta vähintään yhtä tärkeitä ovat vapaa-ajalla saadut elämykset. Zekler tarjoaa suojalaseja ja kuulon- ja hengityksensuojaimia, joissa panostetaan käyttömukavuuteen, älykkäisiin toimintoihin ja nykyaikaiseen muotoiluun. Yritys pyrkii luomaan teknisten suojusten käyttämisestä mahdollisimman hyvän kokemuksen.

Lisätiedot

Paino 0.000000 kg
Mitat 0.000000 × 0.000000 × 0.000000 cm
x Shield Logo
Sivusto on suojattu ohjelmalla
The Shield →